fbpx

Novice

RADOMLJANI KLONILI NA DRUGI PRIPRAVLJALNI TEKMI, V NEDELJO JIH ČAKA ŽE NOV OBRAČUN

Radomljani so v soboto, 25.6.2022 v Športnem parku Radomlje gostili ekipo Radničkega iz Niša, ki je v lanski sezoni v srbski Super ligi končala na četrtem mestu. Za Radomljane je bila to druga pripravljalna tekma v času poletnih priprav. Na prvi so rezimirali proti ekipi HUNS.

V prvem polčasu je Nermin Bašić priložnost dal naslednji enajsterici: Velić – Rugašević, Guček, Jazbec, Sigur – Ćalušić, Čuić – Šošić, Cerar, Mrkonjić  – Ibishi. Gostje so povedli v enajsti minuti in nato v enaindvajseti minuti vodstvo povišali. Radomljani so si medtem priigrali nekaj priložnosti, iz neposredne bližine je preko vrat meril napdalec Ibishi. V 25. minuti so Radomljani preko kapetana Luke Cerarja vodstvo uspeli znižati. Podajalec je bil Ibishi. V sodnikovem dodatku prvega polčasa pa so Radomljani izid izenačili. Strelec je bil ponovno Luka Cerar.

V drugem delu je priložnost dobilo nekaj mlajših igralcev. V igro so vstopili še Nuhanović, Bumbu, Prohouly, Kolar, Solaković in Malenšek. V 50. minuti so Radomljani zadeli za vodstvo. Po lepo izvedenem protinapadu je natančno meril Džemal Ibishi. Kasneje v drugem delu so gostje uspeli izid izenačiti, pred koncem pa so dosegli še dva zadetki, kar pomeni, da je bil končni izid druge pirpravljalne tekme rumeno-črnih 3:5 za ekipo iz Srbije.

Naslednji prijateljski obračun bo na sporedu v nedeljo 3.7. ob 18. uri, ko bo v Športnem parku Radomlje gostovala poljska ekipa Śląsk Wrocław.

Tekst: Lamin Diallo 
Foto: Tomaž Strgar