fbpx

Mlinarji

Navijaška skupina iz Radomelj pod skupnim imenom FC MLINAR bodri svoje igralce NK Radomlje, ob tem pa jim nudi tudi moralno podporo na igrišču.

Ideja o ustanovitvi se je porodila 24. aprila 2009, na tekmi v gosteh proti Dobu, ki velja za največji derbi v naši širši okolici. Vsaka tekma z Dobom je dogodek, katerega se splača doživeti, saj se venomer zbere več kot 300 navijačev iz Radomelj, ki kot po pravilu preglasijo Dobljane. Hitro smo se organizirali in do naslednjih dveh tekem doma, se nas je zbralo že kar 50. Z navijaškimi rekviziti, himno in rumenimi majicami smo dokazali, da smo enotni in mislimo resno. V času odmora od sezone, smo začeli z aktivnim zbiranjem članov in idej, pisanjem novih pesmi, oblikovanjem majic, transparentov in zastav, ob čemer pa ne gre pozabiti na vodstvo kluba, ki nam pri razvoju trdno stoji ob strani.

V navijaški skupini se kažejo cilji v združevanju članov zaradi organiziranega športnega navijanja na tekmah, s poudarkom na kulturnem obnašanju in skrbi za razvoj in promocijo nogometa ter športnega parka v Radomljah. V nogometnem klubu Radomlje imamo igralce in vodstvo, ki si zaslužijo spoštovanje in vso podporo, ki jo MLINARJI premoremo.

Kontakt: [email protected]