fbpx

Novice

PRED NAMI JE  ŠE ZADNJI POČITNIŠKI TERMIN

Športno aktivne počitnice so tudi letos poskrbele, da je v ŠP Radomlje prišlo rekordno število otrok. Tokrat že 13. leto zapored! V treh terminih se je do sedaj družilo in zabavalo več kot 100 otrok, ki so uživali v pestrem naboru aktivnosti, ki jih zanje pripravijo odlični animatorji. Pred nami pa je zadnji počitniški teden, ki je namenjen še enemu terminu poletnih počitnic, ki bo zaokrožil letošnjo poletno sezono.

ZADNJA PRILOŽNOST LETOS – (24.8. – 28.8.) – ZAGOTOVITE SI SVOJE MESTO!

Poletne počitnice Radomlje

Letos smo se, navkljub zdravstveni situaciji, odločili, da bomo izvedli kar 4 termine poletnih počitnic. Izkazalo se je, da je bila odločitev pravilna, saj se je zaradi velikega povpraševanja prijavilo izjemno veliko število otrok, željnih zabave in novih poznanstev. Otroci lahko v okviru aktivnih počitnic izbirajo med dvema programoma. Nogometni navdušenci so se udeležili nogometnega programa, športniki pa so se spoznavali z različnimi športnimi disciplinami (badminton, odbojka, košarka…). Vsem otrokom pa smo poleg športnih aktivnosti  pripravili še veliko drugih aktivnosti, ki se jih bodo še dolgo spominjali.

Nogometni tabor Radomlje

S pomočjo tabornikov RMK Radomlje smo si pripravili ogenj, spekli hrenovke in »penice« ter postavili šotore, v katerih smo eno noč tudi prenočili. Lokostrelski klub Kamnik nam je predstavil svoj šport, otroci so z lokom merili v tarče in se ob tem seznanili z uporabo loka. Gasilci iz PGD Radomlje so nam tradicionalno popestrili zadnji dan z vodnimi igrami, hkrati pa so nas poučili, kako se pogasi požar, ki nastane pri vse bolj aktualnih električnih avtomobilih in skirojih. Ob vsem tem smo seveda imeli čas tudi za NERF bitko, večerni kino na prostem, odhod na bazen in kamniški Stari grad, iskanje skritega zaklada in seveda vodne igre s kraljico vodnih iger – vodno drčo.

Poletne počitnice Domžale

Z bogatim animacijskim programom skušamo zagotoviti, da prav vsak izmed otrok uživa v aktivnostih in z nami preživi prelep počitniški teden.

TERMIN: 24.8. – 28.8. –PRIJAVI SE!

Vseh aktivnosti pa ne bi mogli izvesti brez zvestih sponzorjev, ki nam ob strani stojijo tudi v teh nepredvidljivih časih. Na tem mestu se gre zahvaliti Zavarovalnici Triglav d.d.,  AP Šinkovec d.o.o. za prevoze otrok, za polne želodčke pa gostilni Zlata Kaplja Radomlje. Podjetje RP Design d.o.o. je poskrbelo za lepe majčke in s tem večen spomin na POLETNE POČITNICE 2020. Hvala tudi  Lidl Slovenija d.o.o. in HELIOS Domžale d.o.o. ter vsem trenerjem in animatorjem za vloženo energijo in veselje pri delu z otroki.  

Poletni tabor

Pred nami je samo še en počitniški teden poln športa, aktivnosti, smeha in zabave! 1,2,3… pridruži se nam tudi ti v tednu od 24.8. do 28.8.! Skupaj bomo počitnice zaključili v nepozabnem slogu.

ZADNJA PRILOŽNOST LETOS – (24.8. – 28.8.) – ZAGOTOVITE SI SVOJE MESTO!