Novice

Na prvi domači tekmi v sezoni 2020/21 brez gledalcev

Jutri se bosta v Športnem parku Radomlje v sklopu 2. kroga druge slovenske nogometne lige pomerili moštvi Radomelj in Šmartna ob Paki. Na žalost brez prisotnosti gledalcev.

Jutri čaka naše rumene bojevnike že drugi dvoboj v novi sezoni. Tokrat v Radomlje prihaja novinec druge slovenske nogometne lige in sicer Šmartno ob Paki. Šmartno je na domačem terenu izgubil proti Dekanom kar z 0:5. Radomljani verjamejo, da lahko igro iz Bilj nadgradijo in tako zabeležijo še drugo zaporedno zmago. S tem bi pomenilo, da bi Radomljani ohranili poln izkupiček in tako jasno nakazali, da se bo tudi letos resno računalo na rumeno – črne.

Na žalost pa bo jutrišnjo srečanje brez gledalcev. Nogometna zveza Slovenije je pred dnevi objavila sklep, da na nogometnih tekmah pod okriljem NZS ne sme biti gledalcev zato smo se v klubu odločili, da bomo sklep in navodila vsekakor upoštevali. Kljub vsemu si v klubu prizadevamo, da bi v bodoče lahko dovolili vstop našim zvestim navijačem, ki spremljajo klub v dežju, snegu in soncu. 

Hočemo, zmoremo, smo!