fbpx

Novice

Žiga Fermišek podpisal profesionalno pogodbo!

Mladi in obetavni vratar Žiga Fermišek je danes podpisal svojo prvo profesionalno pogodbo. Fermišek se je v vrste Radomelj preselil že minulo leto…

Žiga Fermišek velja za zelo nadarjenega mladega vratarja kar so v Nogometnem klubu Radomlje uspeli prepoznati. Žigatu so ponudili profesionalno pogodbo katero je z veseljem sprejel, le – ta pa je priznanje za ves trud in delo, ki ga Žiga opravlja v rumeno črnem dresu. Žiga je zvestobo Radomljam obljubil do 31.05.2023 kar pomeni, da bo v Radomljah ostal vsaj tri sezone.

                          Žiga Fermišek (levo) in predsednik kluba Matjaž Marinšek (desno)

 

V Italiji je Žiga pustil odličen pečat, saj je bil kar leto dni član Virtusa Entelle (Seria B), nazadnje pa se je mudil ne preizkušnji v italijanskem Saussolu. Žigata smo povprašali o prvih vtisih ob podpisu profesionalne pogodbe:” Občutki ob podpisu pogodbe so odlični. Podpis prve profesionalne pogodbe mi ogromno pomeni. To je osebni dokaz za dobro delo, hkrati pa mi je klub s ponudbo profesionalne pogodbe izrazil zaupanje. Rad bi se zahvalil klubu in družini za vso pomoč, ki mi jo nudijo pri osebnem in nogometnem razvoju.”