Novice

V NEDELJO SMO V RADOMLJAH GOSTILI TURNIR U9

Na prekrasno sončno nedeljo so nogometaši U9 na tokrat na domačem igrišču gostili turnir U9, v organizaciji MNZ Ljubljana.  Prav tako v nedeljo, se je selekcija U11 v Ljubljani pomerila z NK Olimpija Ljubljana, selekcija U10 pa se je dan pred tem odpravila v Zagorje.

Letos je mladim rumenim bojevnikom, selekcije U9 žreb prinesel zelo močno skupino, saj fantje svoje moči merijo z nasprotniki iz NK Olimpija Ljubljana, NK Domžale, NK Moravče in ŽNK Radomlje. Trener Blaž Potarić je izpostavil, da se pri tistih fantih, ki trenirajo že drugo leto, pozna velik napredek, ki je viden tako individualno kot v ekipi. Močnejši smo tudi  v igri 1:1 in 2 :1. Fantje so začeli dojemati igro na pravi način in vidi se, da že razmišljajo kako se je potrebno gibati in podajati,… Trener je tako z delom in napredkom ekipe zadovoljen, je pa izpostavil tudi področja, ki jim bo potrebno posvetiti več pozornosti.  Veliko moramo delati na osnovah, kot so sprejemanje in oddajanje žoge, preigravanje in streljanje. Fantje se zelo veselijo ob vsaki zmagi, a že razumejo in se znajo spopasti tudi z morebitnim porazom, po katerem športno čestitajo nasprotni ekipi.

Ekipi U9 se je v tej sezoni pridružilo kar nekaj novih igralcev, kar je poživilo ekipo, ki jo sedaj sestavlja 18 nadobudnih rumenih bojevnikov.  Varovance Blaža Potarića naslednji turnir čaka že čez dva tedna, v tem času pa bodo zagotovo odigrali kakšno prijateljsko tekmo. Celotni ekipi želimo predvsem veliko veselja pri igranju nogometa, dobrih treningov, uspešnih tekem ter obilo pridobljenega novega znanja.

Na tem mestu ne gre zanemariti tudi cicibanov U10 in U11, ki so tudi v tem vikendu prikazali dobro igro, veliko borbenosti, razigranosti in dokazali, da kvalitetno delo na treningih obrodi sadove.

VELIKO USPEHOV NAŠIM NAJMLAJŠIM ŠE NAPREJ!
HOČEMO, ZMOREMO, SMO!

Tekst: Gala A.R.