fbpx

Novice

Umag Trophy 2020 je za nami!

Minuli vikend se je v Umagu odvijal mednarodni turnir Umag Trophy 2020. Slednjega je uspešno organiziral B4sport camps, ki si zasluži vse pohvale za organizacijo samega turnirja. Radomljane so v Umagu zastopali selekciji U11 in U12.

Selekciji U11 in U12 sta v Umagu nastopili kar z dvema ekipama. Trenerji, ki so na koncu ostali brez glasilk, so bili v sestavi Dušan Balutto, Andraž Pustotnik, Žan Nikolić in Igor Barukčić. Ekipi selekcije U11 sta bili izžrebani v skupino A in v skupino D. Tako so naši rumeni bojevniki izkušnje delili s številnimi ekipami kot so Aluminij, Triglav, Jadran Poreč, Bravo, Zamet, Buje, Dolomiti, Maribor, Mladost Fažana, Portorož in Bistrc.

Ekipi selekcije U12 pa so svoje znanje delili z nogometnimi moštvi kot so Mons Claudius, Triglav, Jadran Poreč, Rudar Velenje, Miklavž, Ilirija, Maribor, Bravo, Koper, Šampion, Dolomiti in Hubjan. Naši rumeni bojevniki so na turnirju pustili srce in se borili po vseh svojih močeh in tako odlično predstavljali rumeno črne barve. Omeniti velja tudi bučno podporo naših staršev, ki so v Umag prišli v lepi številki in pripravili tudi odlično vzdušje.

Hočemo, zmoremo, smo!

Tekst: M.K.
Foto: Tomaž Strgar