fbpx

Novice

umag trophy

UMAG TROPHY 2019 – U10

UMAG TROPHY 2019 – U10

Pretekli rahlo deževni vikend se je ekipa U10 udeležila mednarodnega turnirja – Umag trophy 2019. Odhod na turnir so izkoristili za merjenje nogometnih moči, krepitev prijateljskih vezi in ekipnega duha.

Na pot proti Umagu so se z avtobusom skupaj odpravili že v petek dopoldan. Po prihodu v hotel so se udobno namestili in se v mislih že pripravili na prve tekme, ki so jih skozi celotni turnir odigrali v dveh ekipah –  NK Radomlje Rumeni in NK Radomlje Črni. Tako se je v Umag odpravila popolnoma cela ekipa in vsak otrok je dobil priložnost za igro.

Ekipa NK Radomlje rumeni, se je v skupinskem delu pomerila z NK Triglav Kranj beli, NK Prigorje zeleni, NK Miklavž beli, ND Ilirija rumeni.

Ekipa NK Radomlje Črni pa se je pomerila z NK Olimpija Ljubljana zeleni, NK Rudar Velenje beli, NK Prigorje bijeli in NK Kety Emmi Bistrica.

Na žalost se je v osmino finala uspelo uvrstiti samo ČRNI ekipi, kjer jih je čakala beograjska Crvena zvezda. Naši rumeni bojevniki so kljub dobri igri, veliki želji in borbenosti v tej tekmi ostali poraženi, a se jim bo ne glede na rezultat 2:0 tekma zagotovo dobro vtisnila v spomin. Fantje so nato odigrali še tekmo proti NK Šampion Celje in se na koncu veselili 9 mesta na turnirju.

Ekipa NK Radomlje rumeni kljub temu ni počivala. Mlade nogometaše  sta čakali tekmi proti  NK Brinje Grosuplje rumeni in OŠ Olimpija zeleni, po katerih so se na koncu uvrstili na 29 mestu.

Kljub kar nekaj odigranim tekmam je bilo poskrbljeno tudi za veliko druženja in zabave. Tako so se skupaj odpravili tudi na bazen, prepevali navijaške pesmi in zakorakali v aprilsko mrzlo morje. Seveda samo do kolen.

Zadnji dan smo se vsi skupaj odpravili tudi na podelitev medalj ter na ogled finalne tekme v kategoriji U10, na kateri sta se pomerila NK Celje in FK Crvena zvezda. Slednja je slavila z visokim rezultatom 5:0.

Nekaj utrinkov z odprave v Umag si lahko pogledate tudi v spodnji galeriji.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI!