fbpx

Novice

U13 – NOVALJA CUP 2018

Selekcija U13 se je včeraj odpravila na štiridnevni turnir NOVALJA CUP 2018, na Pag. Pred zaključkom sezone bodo tako lahko ponovno merili moči v mednarodni nogometni konkurenci in še dodatno krepili ekipni duh.

Po prihodu na otok jih je v popoldanskih urah čakala že prva tekma. Na paški zelenici so se pomerili s hrvaškim drugoligašem  – NK Lučko in prikazali dobro igro, a jim gola kljub kar nekaj zelo lepim poizkusom ni uspelo zadeti. Kljub sedemurni vožnji pa so zbrali dovolj moči tudi za to, da so svojo mrežo ohranili nedotaknjeno. Prva tekma za naše rumene bojevnike se je tako končala z izenačenim  rezultatom – 0:0!

Po končani tekmi je fante pričakala odlična večerja in čas za zaslužen počitek!

Danes zjutraj so se tako lahko že polni novih moči odpravili na jutranji trening, kjer so si v lahkotnem teku ogledali mesto Pag in naredili tudi nekaj vaj za moč in raztezanje. Po zajtrku pa je sledil odhod do prizorišča druge tekme turnirja, kjer so se pomerili z ekipo HNK Velebit, ki pa je bila tokrat močnejša. Končni rezultat tekme  je bil 2:5, za Velebit.

Zvečer nas v Novalji čaka še uradna otvoritev turnirja, do takrat pa se bomo vmes tudi malo osvežili in zaplavali v morju. Jutri bojevnike čaka še zadnja tekma v skupinskem delu, ko se bodo popoldan pomerili z NK Škabrnja.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI!

Besedilo in foto: Gala Andrić Rebolj