fbpx

Novice

CORDIAL CUP 2. IN 3. DAN – ZAČELO SE JE ZARES!

Drugi dan Cordial Cup 2018 turnirja je bilo na sporedu tekmovanje v skupinskem delu. Rumeni bojevniki so skupinski del zaključili na četrtem mestu v skupini s šestimi ekipami in se tako uvrstili v tekmovanje za mesta od 25. – 32.

Po slavnostni otvoritvi turnirja je napočil čas za tekmovanje. Naši fantje, ki sta jih vodila trenerja Andraž Pustotnik in Matjaž Obrstar, so nastopali v močni skupini z ekipami VFB Stuttgart, SK Slovan Bratislava, Team Graubunden, SpVgg Bayern Hof in SG Kaarst. Ekipa se je trudila po svojih najboljših močeh in zabeležila eno zmago in remi ter 3 poraze, kar je zadostovalo za 4. mesto v skupini.

V dveh tekmah za razvrstitev so Radomljani pokazali veliko borbenosti in želje, ki pa se jim v prvih dveh tekmah žal ni povrnila. Proti ekipi Jahn Regensburg so bili brez moči in so zasluženo stisnili roko boljši ekipi. Na drugi tekmi, proti Austrii Wien, jim fantom kazalo precej bolje, saj so si ustvarili kar nekaj priložnosti. Žal jim ni uspelo zadeti, gol za zmago pa so zadeli igralci Austrie Wien, ki so se veselili uspeha po sporno dosojeni enajstmetrovki v Austrie Wien.

Kljub velikemu razočaranju se je bilo potrebno zbrati za še eno tekmo, za 31. mesto. Trenerja sta opravila odlično delo, saj je na igrišče prišla popolnoma druga ekipa, ki je z borbeno in dobro predstavo premagala Reichenau Innsbruck in tako osvojila 31. mesto.

                                                  NK Kalcer Radomlje in FC Chelsea

Kot smo že pisali, se je turnirja v Kitzbuhel-u udeležil tudi angleški velikan FC Chelsea, ki je bil zaradi svojega imena dobro zaseden. Rumeni bojevniki so dobili priložnost, da se z njimi slikajo in si tako še dodatno obogatijo dogodek.

Fantje so se na turnirju lahko naučili marsikaj novega in želimo si, da jih bo ta lepa izkušnja spremljala celo življenje.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI!

Besedilo: Matic Robida