fbpx

Novice

TOČKA V CELJU ZA KADETE IN MLADINCE

Nedelja, 22.8.2021; 4.krog

Stadion Olimp Celje

Kadeti: NK CELJEU17 : NK RADOMLJE U17; 2:2

Mladinci: NK CELJE U19 : NK RADOMLJE U19; 3:2

 

Komentar: Grega Ciglar 

“Izjemno sem zadovoljen s tem, kar so fantje prikazali v Celju, kjer je vedno težko igrati. Na sploh bomo v letošnji sezoni veseli vsake točke s težkih gostovanj, do zdaj nam je tak podvig uspel že v Kopru. Vse to kaže na to, da ima ekipa pravi karakter, ko se drži vseh navodil strokovnega štaba in s pravim pristopom na treningih iz tedna v teden vidno napreduje. Prav zaradi tega se ne bojim, da ne bi bili uspešni tudi v prihodnje. Seveda, če nam bodo to hkrati dovolili sodniki. To žal moram izpostaviti. 

Na nedeljski tekmi so bili namreč oni tisti, ki so nam vzeli vse tri točke in Celje rešili poraza. Na tem nivoju, v najboljši nogometni ligi v državi, se takšne amaterske sodniške napake enostavno ne bi smele zgoditi, nam pa se redno dogajajo iz kroga v krog. Za nekatere klube pri nas očitno veljajo druga pravila in ločen kriterij.

Ampak tudi takšen je včasih nogomet in glede tega se ne da storiti kaj več. Vso svojo energijo želim od danes naprej že usmeriti v novo srečanje, ki nas v soboto čaka v Športnem parku Radomlje proti Iliriji. Enako pričakujem od fantov. To bo zelo zahteven obračun, vendar verjamem, da lahko tudi tokrat dosežemo pravi rezultat.”

Komentar: Erik Merdanović 

Že celotno prvenstvo se nam dogaja, da prvi polčas odigramo po nivojem, kar se je zgodilo tudi v Celju. V drugem polčasu pa potem pokažemo čisto drugi obraz, vendar prepozno za kaj več kot zaslužen poraz. Sedaj nas čaka še izjemno težka domača tekma proti ekipi Ilirije potem pa sledi reprezentančni premor, ki ga bomo maksimalno izkoristili za vse stvari, ki nam delajo težave. Edina rešitev, ki se ponuja je trdo delo in verjamem, da bomo v prihajajočih tekmah prikazali tak odnos in pristop, kot si ga nogomet zasluži.