fbpx

Novice

STAREJŠI DEČKI ŠE NAPREJ V ODLIČNI FORMI

Za nami je nov teden in tudi ta je bil poln lepih iger naših RUMENIH BOJEVNIKOV – starejši dečki še naprej nizajo zmage, kadeti in mladinci so gostovali v Mariboru, svoje pa so dodale tudi mlajše selekcije.

NIZ TRAJA ŽE ŠTIRI TEKME

Starejši dečki, ki jih vodi Dušan Balutto so odlično otvorili sezono. Niz zmag je po tokratni zmagi podaljšan že na štiri tekme. V soboto so na domačem terenu odpravili Rudar iz Trbovelj z rezultatom 7:0. Med strelce se je vpisalo kar 5 različnih fantov. Z lepo in kombinatorno igro premagujejo nasprotnike in so na lestvici povsem na vrhu z 12-imi točkami in gol razliko 29:2.

IZ GOSTOVANJA V MARIBORU BREZ TOČK

Kadeti in mladinci so ligo nadaljevali pri branilcih naslova, ki so status izrazitega favorita tudi potrdili z zmagama z 1:0 in 2:0. Je pa potrebno pohvaliti pristop Radomljanov, tako kadetov kot mladincev, ki so pokazali veliko želje in znanja ter Mariborčanom dodobra otežili delo. Kadeti so prejeli gol šele v 65. minuti in s tem po treh zaporednih zmagah tokrat ostali brez točk. Mladinci so se pogumno lotili tekme in si prvi pripravili veliko priložnost, ki pa žal ni ostala izkoriščena. Domači so potem z dvema zadetkoma v 1. polčasu odločili zmagovalca. Nova priložnost za obe ekipi bo že v nedeljo 23.9., ko v Športni park Radomlje prihaja Gorica.

MLAJŠI DEČKI Z ZMAGO PROTI EXTREMU

Ekipa U12 je tokrat gostovala pri NK Extrem in ga premagala z rezultatom 2:1. Videli smo veliko lepih potez in fantje so vedno boljši. Ekipa U13 bo prvenstveno tekmo odigrala jutri, ostale mlajše ekipe pa iz tedna v teden kažejo napredek in jim želimo, da tako ostane tudi v prihodnje.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI!

Besedilo: Matic Robida