Novice

RUMENI BOJEVNIKI IZLOČILI ILIRIJO

Rumeni bojevniki so v prvem krogu pokala MNZ izločili Ljubljansko Ilirijo. Srečanje, ki je potekalo v Športnem parku Ilirija, se je končalo z izidom 1:2, potem ko sta mrežo domačinov zatresla Igor Kondić in Anel Hajrić.

Naši fantje so srečanje pričeli v močno spremenjeni zasedbi. Nermin Bašić je v primerjavi z zadnjo prvenstveno tekmo zamenjal kar pet igralcev, vseeno pa to ni vplivalo na potek igre. Rumeni bojevniki so od prve minute krenili odločno in hitro prišli v vodstvo. Po odličnem strelu Robija Jakovljevića, je domači vratar žogo odbil, le ta pa je prišla do Igorja Kondića, ki jo je hladnokrvno poslal v domačo mrežo. Kmalu po doseženem zadetku so si Mlinarji priigrali še dve izjemni priložnosti, žal pa je Hajriću in Pergerju v zaključku zmanjkalo malo športne sreče. Neučinkovitost naših fantov pa so v zaključku prvega dela izkoristili Ljubljančani in rezultat izenačili. V drugem polčasu je Bašić opravil nekaj menjav, pritisk na domača vrata pa se je s tem le še povečal. Eno izmed številnih priložnosti je po prekrasnem preigravanju izkoristil Anel Hajrić in rumene bojevnike ponovno popeljal v vodstvo. Do konca srečanja so imeli naši fantje še celo kopico izjemnih priložnosti, ki pa so žal ostale neizkoriščene. Vseeno so se po zadnjem sodnikovem žvižgu lahko veselili zaslužene zmage in napredovanja v naslednji krog pokala.

NK ILIRIJA : NK KALCER RADOMLJE 1:2 (1:1)

Adam, Jakovljević, Jazbec, Brolih, Halilović, Kimovec (Primc), Trdin (Filip), Perger (Cerar), Veselaj (Ahačič), Hajrić, Kondić (Poglajen).