fbpx

Novice

ŠOŠIĆ IN ČUIĆ PREJELA VPOKLIC V REPREZENTANCO

Po Anelu Zuliću in Luki Jerinu, ki sta pred kratkim prejela vpoklic v slovensko reprezentanco do 19 let, sta se na seznamu reprezentance Bosne in Hercegovine do 21 let znašla Madžid Šošić in Filip Čuić.

Reprezentanca Bosne in Hercegovine do 21 let se bo 25.11.2022 pomerila z izbrano vrsto Bolgarije, selektor ”Zmajev” Igor Janković pa bo za omenjeno prijateljsko tekmo računal tudi na krilnega napadalca Šošića ter napadalca Filipa Čuića, ki za NK Radomlje nastopata kot posojena nogometaša Hajduk Splita.

Ob vpoklicu sta oba nogometaša spregovorila tudi za našo spletno stran. ”Zelo sem vesel prejetega vpoklica v reprezentanco. Občutek ob igranju za državni grb je vedno nekaj posebnega. To mi bo dalo le še dodaten zagon pri nadalnjemu delu, kar mi bo posledično pomagalo postati še boljši nogometaš, ” je dejal mladi Šošić. Napadalec Čuić je ob tem povedal: ”Vesel sem, da sem prejel vpoklic. To zagotovo ni mala stvar, saj mi bo služilo kot dodaten motiv, tako pri delu v klubu kot v reprezentanci”.

To je njun prvi vpoklic v reprezentanco Bosne in Hercegovine do 21 let. Oba sta za mlajše selekcije te države nastopala že v preteklosti. Šošić je reprezentance do 17, 18 in 19 let skupno zbral 12 nastopov ter dosegel dva zadetka, Filip Čuić pa je za reprezentanco BIH do 19 let odigral sedem tekem ter dosegel šest zadetkov.

Tekst: Lamin Diallo
Foto: Tomaž Strgar