fbpx

Novice

SELEKCIJA U15 ZAKLJUČILA PRIPRAVE V KRANJSKI GORI

Selekcija U15 se je v četrtek, 28.7.2022 za podaljšan vikend odpravila na priprave pred začetkom tekmovalne sezone. Priprave so oddelali v Kranjski Gori, kjer so prav tako odigrali prijateljsko tekmo proti kadetski ekipi NK Jesenice.

O poteku priprav je spregovoril glavni trener selekcije straješih dečkov Tine Hlede: ”V preteklem vikendu smo bili na mini pripravah v Kranjski Gori, kjer smo imeli vrhunske pogoje za delo. Kljub slabšemu vremenu v petek in soboto, smo dobro trenirali in skozi analizo preteklih tekem reševali napake, ki se nam dogajajo v igri. V soboto smo odigrali tudi pripravljalno tekmo proti kadetom iz Jesenic. Slavili smo s 5:1, poleg rezultata pa je bila zadovoljiva tudi igra naših fantov. Na priprave smo šli tudi z namenom dodatne povezanosti v ekipi in mislim, da nam je to uspelo. Sezono začenjamo z željo, da naredimo tudi nekaj več en za drugega, kar je zelo pomembno in velikokrat ključ do zmage.” 

Za ekipo Radomljanov so bili na tekmi proti Jeseničanom natančni Kobal ter Suvorov in Zadravec, ki sta bila natančna vsak po dvakrat. Mladi Radomljani so s pripravami začeli že v sredini julija, prvenstvo pa se jim prične v soboto, 13. avgusta. Hlede je spregovoril tudi o celotnem obdobju, odkar je selekcija U15 pričela s treningi: ”Do sedaj sem s pripravami zadovoljen, rastemo iz dneva v dan in delamo korake v pravo smer. Odigrali smo  štiri prijateljske tekme in bili na treh rezultatsko uspešni, od tiste četrte pa verjamem, da bomo izvklekli maksimum in se od nje tudi nekaj naučili. Nekaj je poškodb, ampak verjamem, da bomo za prvo kolo kompletni. Konkurenca je velika, imamo precej širine in komaj čakam, da se vse skupaj začne.” Starejše dečke do 15 let sedaj čaka generalka, ki jo bodo odigrali še v tem tednu. ”Za vikend imamo generalko v Ajdovščini proti Primorju. Nato pa v soboto, 13.8. ob 17:00 prva prvenstvena tekma, ko v naš športni park pride Olimpija.” je še dodal trener starejših dečkov Tine Hlede.

Kot že rečemo, bo selekcija U15 prvenstvo začela 13. avgusta, ko bo v Športnem parku Radomlje gostovala Olimpija.

Tekst: Lamin Diallo
Foto: Tine Hlede