fbpx

Novice

SELEKCIJA U15 V NOVEM MESTU OSVOJILA TOČKO

Selekcija U15 NK Radomlje je v sredo, 28. septembra v Novem mestu odigrala zaostalo srečanje 7. kroga Prve lige NZS Zahod. Nasprotnik je bila ekipa Krke, ki na lestvici zaseda predzadnje mesto. Glavni trener Tine Hlede je v začetno enajsterico uvrstil naslednje igralce: DežmanNovakVolčanšekKraševec ©Duranović – NovakKlančar – SuvorovBoltarKaukovićZadravec

Mladi Radomljani so tekmo začeli dobro in povedli že v deveti minut. Strelec zadetka je bil Žan Boltar. Po doseženem golu Radomljanov, je nasprotnik začel stopnjevati pritisk na vrata gostov in v 32. minuti prišel do enjastmetrovke, ki je bila posledica igre z roko v kazenskem prostoru rumeno-črnih. Nogometaši Krke so iz bele točke izid izenačili, v nadaljevanju tekme pa nismo bili več priča spremembi rezultata. Ekipi sta se tako razšli z neodločenim izidom 1:1.

Po tekmi je za nas spregovoril trener selekcije do 15 let Tine Hlede: ”Slaba predstava z naše strani je pomenila piko proti Krki. V tekmo smo šli precej dobro. Dogovorili smo se, da spustimo žogo na tla in igramo igro na kateri delamo na treningih. Zadeli smo in po prejetem zadetku nam je malce popustila koncentracija in Krka je prihajala bližje našemu golu. Iz ene od prekinitev je sodnik dosodil igranje z roko našega igralca znotraj kazenskega prostora. Enajstmetrovko so gostje izkoristili in izenačili rezultat. Do polčasa se rezultat ni spremenil. V drugem polčasu smo bili preveč nestrpni, nismo uspeli umiriti žoge in bili smo priča raztrgani igri, v kateri nismo videli zadetkov. Šola za naprej iz katere se bomo skušali naučiti čim več. Verjeti moramo vase in iti naprej. V nedeljo nas čaka nov izziv in naredili bomo vse, kar je v naši moči, da bomo uspešni.

Mladi Radomljani se bodo v naslednjem krogu pomerili s prvouvrščeno ekipo Domžal. Občinski derbi bo na sporedu v nedeljo, 2. oktobra ob 11.30 v Domžalah.

Tekst: Lamin Diallo