fbpx

Novice

SELEKCIJA U15 REMIZIRALA NA UVODNI TEKMI NOVE SEZONE

Selekcija U15 je pod taktiriko trenerja Tineta Hledeta v soboto odigrala prvo srečanje Prve lige NZS zahod. Nasprotnik je bila ljubljanska Olimpija, tekma pa je bila odigrana v Športnem parku Radomlje.

Starejši dečki so srečanje pričeli v naslednji postavi: Deisinger, Mohar, Vukalić, Kraševec, Volčanšek, Klančar, Suvorov, Novak, Zadravec, Boltar in Kauković. Po začetnem tipanju z nekaj nevarnimi žogami preko zadnje linije smo videli več posesti v nogah Olimpije, ekipa Radomelj pa je z agresivno igro in podajami čez zadnjo linijo prihajala do kar nekaj nevarnih situacij. Proti koncu polčasa je Olimpija stopila na plin in nekajkrat zapretila, ampak v prvem polčasu sta obe mreži ostali nedotaknjeni.

V drugem polčasu so boljše začeli Radomljani in večkrat dobro poskušali. Olimpija je bila še vedno tista, ki je prevladovala v posesti. Po nekaj nevarnih situacijah na obeh straneh, so Radomlje v 68. minuti preko Alexandra Suvorova prišle v vodstvo. Olimpija se je hitro pobrala in tri minute kasneje izenačila. Strelec je bil Maj Pirc. Do konca srečanja smo videli še nekaj nevarnih prekinitev, ampak rezultat je ostal 1:1.

Po tekmi je za našo spletno stran spregovoril trener Tine Hlede: ”Dober uvod v sezono iz naše strani. Remi proti dobremu nasprotniku. V zadnjem času več časa posvečamo taktični postavitvi, kako želimo stati na igrišču in veliko stvari nam je dobro uspevalo. Zelo sem zadovoljen z disciplino, kompaktnostjo, agresivnostjo in željo skozi celotno srečanje. Bili smo pravi, fantje so pokazali karakter. Moramo pa veliko delati, da bomo v posesti bolj samozavestni in mirni. Kljub vsemu smo dobro izkoriščali globino in si priigrali veliko število priložnosti. Veliko stvari moramo dodelati, ampak smo na pravi poti. Če bi imeli malo več mirnosti v zaključku, bi se danes lahko veselili treh točk.

Selekcija U15 se bo v drugem krogu pomerila z ekipo Brava. Tekma bo na sporedu v soboto, 20. avgusta v Športnem parku Šiška.

Tekst: Lamin Diallo