fbpx

Novice

ERIK MERDANOVIĆ NOVI VODJA SENIOR AKADEMIJE

Z novo sezono je mladinski trener Erik Merdanović prevzel tudi funkcijo vodje mladinskega pogona v NK Radomlje. Njegova primarna zadolžitev bo nadzor strokovnega dela v ”senior akademiji”, ki vključuje selekcije U14, U15, U17 in U19.

Merdanović je spregovoril o njegovih zadolžitvah na novi funckiji ter se dotaknil tudi dolgoročnih ciljev v NK Radomlje: ”Vesel sem, da sem v klubu prevzel novo vlogo, ki pa s seboj prinaša tudi večjo odgovornsot. V Radomljah imamo odlične pogoje za delo z mladimi, kar lahko izkoristimo za razvoj potencialnih profesionalnih športnikov. Prvič v zgodovini kluba bodo vse selekcije od starejših dečkov do mladincev igrale v najvišjem rangu slovenskega mladinskega tekmovanja in to priložnost smo dolžni izkoristiti za dvig ravni v akademiji NK Radomlje. Novega izziva se veselim in prepričan sem, da bomo s trdim in poštenim delom prišli do željenih rezultatov.

Merdanović je v NK Radomlje pričel delovati v sezoni 2020/21, odkar je prevzel mladinsko selekcijo do 19 let. V tem času je vodil kar nekaj igralcev, ki so kasneje debitirali v članskem moštvu Radomelj, med drugim Andreja Pogačarja, Anela Zulića, Anžeta Kolarja, Gašperja Petka in Nika Fortuno.

Tekst: Lamin Diallo