fbpx

Novice

SELEKCIJA U15 DOMA REMIZIRALA PROTI KOPRU

Selekcija U15 NK Radomlje je včeraj v petem krogu Prve lige NZS zahod v Športnem parku Radomlje pričakala ekipo Kopra. Tekma je bila odigrana ob 11. uri, zbralo pa se je približno 100 gledalcev.

Trener ekipe starejših dečkov Tine Hlede je za obračun proti Kopru v prvo enjasterico uvrstil naslednje igralce: DeisingerVukalić, Volčanšek, Kraševec ©, Duranović – Novak, Klančar – Suvorov, Boltar, KaukovićZadravec

Radomljani so tekmo začeli bolje in so v 27. minuti povedli preko Maja Zadravca, ki je dosegel svoj drugi ligaški zadetek. Do konca prvega polčasa so si priigrali še nekaj priložnosti, na koncu pa sta ekipi na odmor odšli z izidom 1:0. V drugem delu so rumeno-črni nekoliko padli in posledično so Koprčani izid izenačili v 47. minuti, ko je gol dosegel Ji. Koper je bil nevaren do konca srečanja, tekma pa se je nato končala z izidom 1:1 in Radomljani so vknjižili tretji remi v letošnji sezoni. S šestimi točkami trenutno zasedajo solidno osmo mesto na ligaški lestvici.

Po tekmi je trener Hlede podal komentar srečanja: ”Tekma dveh različnih polčasov. V tekmo smo šli dobro, vedeli smo kje je Koper najbolj nevaren in igralci so se držali plana. Bili smo dobri na drugih žogah in dobili veliko dvobojev. Premoč na terenu v prvem polčasu smo kronali tudi z zadetkom. Imeli smo situacije, kjer bi lahko vodstvo povišali, manjkalo je le malo mirnosti. V drugi polčas smo šli slabo, Koper je prevzel kontrolo in kmalu zadel. Z menjavami smo želeli v ekipo prinesti novo energijo, vendar je bil Koper še naprej nevaren in na koncu smo lahko veseli, da je ostalo pri 1:1. Pred nami so novi izzivi, v soboto pride v Radomlje ekipa Triglava in cel teden bomo delali na tem, da bi na ihrišču izgledali boljše.”

Kot je povedal trener Hlede, bo v naslednjem krogu ekipa starejših dečkov doma gostila moštvo Triglava. Tekmo bo odigrana v soboto 10. septembra ob 11. uri.

Tekst: Lamin Diallo