fbpx

Novice

Selekcija U10 kar z dvema prijavljenima ekipama v zimski ligi

Kot smo že poročali, so se fantje selekcije U12 odlično odrezali v zimski ligi v Šenčurju. Tokrat pa navijače obveščamo, da so se tudi fantje selekcije U10 odlično odrezali. Uspešno so zastopali barve Radomelj pod taktirko Blaža Potariča in Dušana Balutta.

Radomljani so v zimski ligi, slednja je potekala v Šenčurju, nastopali kar z dvema prijavljenima ekipama selekcije U10. Ekipi sta vodila Blaž Potarič in Dušan Balutto, prav obe selekciji pa sta se odrezali fantastično. Omeniti velja, da so se fantje pod taktirko Potariča prebili celo do finala kjer so morali po izvajanju iz bele točke priznati premoč Zarici Kranj. Ob moštvu, ki ga je vodil Blaž Potarič pa so se prav tako fantje Dušana Balutta odrezali odlično. Nastopali spo v drugi skupini kategorije U10 in na koncu v skupini zasedli odlično četrto mesto.

S prikazano igro in razvojem vseh fantov sta trenerja zelo zadovoljna. Napredek je več kot očitno viden. Fantje z nestrpnostjo pričakujejo tekmovalni del v spomladanskem delu, pred tem pa pridno trenirajo in pilijo svoje znanje.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!