fbpx

Novice

Veliko novih izkušenj in še boljša povezanost med samimi fanti

Kot smo že poročali so se naši mladi rumeni bojevniki v zimski ligi v Šenčurju izkazali s prelepo igro in odlično formo. Vse skupaj pa je komentiral trener Dušan Balutto…

Dušan, ki vodi selekcijo U-11, nam je najprej pojasnil sistem tekmovanja in potek napredovanja naših mladih upov:” Skupinski del zimske lige se je od novembra odvijal v balonu v Šenčurju in je potekal v dveh skupinah. Na Prešernov dan, 8. februarja, se je odvijalo še sklepno dejanje lige med štirimi najboljšimi iz vsake skupine. Po precej tesnem obračunu in zmagi z 2:1 proti fantom iz Tržiča smo se v polfinalu pomerili z ekipo Triglava. Začeli smo dobro in odločno saj smo udobno povedli z 2:0, a se je nasprotnik pokazal za trdoživega. Do konca sodnikovega žvižga je bilo napeto, a so rumeni bojevniki tekmo pripeljali uspešno do konca in zmagali z rezultatom 4:2.

V finalu so se mladi upi pomerili s fanti iz Zarice Kranj in bili v igri boljši, dvakrat povedli, a tudi hitro prejeli zadetke ter po ogorčenem boju do konca tekme uspeli zadržati rezultat 2:2. Sledili so streli iz devetih metrov kjer se je odvilo kar devet serij. Več zbranosti so prikazali gostje iz Kranja in zmagali. Naši fantje so osvojili drugo mesto zimske lige in si nabrali kupico novih izkušenj, se med seboj še bolj povezali in tako strmijo k novim izzivom v prihodnost.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!