fbpx

Novice

ROK HANŽIČ PONOVNO V NK RADOMLJE

NK Radomlje je ponovno sklenil sodelovanje z Rokom Hanžičem, ki se tako po osmih mesecih vrača med Mlinarje. Hanžič bo odslej pri članski ekipi opravljal funkcijo drugega pomočnika glavnega trenerja Nermina Bašiča.

Hanžič je v preteklosti že vodil člansko ekipo NK Radomlje kot glavni trener od poletja 2019 pa vse do decembra 2021. V sezoni 2020/2021 je s klubom osvojil naslov prvaka druge slovenske lige in se posledično uvrstil v Prvo ligo Telemach, kjer je ekipo kot glavni trener vodil celotni jesenski del sezone 2021/2022. 

Novopečeni pomočnik je spregovoril tudi za našo spletno stran: ”Vesel sem, da bom ponovno delal v Radomljah, kjer se počutim kot doma. Okolje poznam dobro, konec koncev smo tu skupaj osvojili naslov prvaka druge lige in se uvrstili v najvišji rang slovenskega nogometnega tekmovanja. Vodilnim v klubu bi se rad zahvalil za zaupanje. Komaj čakam, da pričnem z delom in prepričan sem, da bomo dosegli zastavljene cilje, saj so pogoji za delo odlični.

Rok je v preteklosti že deloval kot pomočnik trenerja in namreč pri NK Domžale, NK Olimpija Ljubljana, NK Bravo ter pri ciprškem Pafosu.

Tekst: Lamin Diallo