fbpx

Novice

RADOMLJANI BREZ TEŽAV V NASLEDNJI KROG POKALNEGA TEKMOVANJA

V sredo, 14.9.2022 je bil odigran 2. krog Pokala Pivovarna Union, v katerem so sodelovali tudi prvoligaški klubi. Radomljani so se doma v Športnem parku Radomlje pomerili s petoligašem NK Dragomer. Glavni strateg rumeno-črnih Nermin Bašić se je odločil, da na prvi tekmi pokalnega tekmovanja v tej sezoni priložnost ponudi igralcem, ki so do sedaj v ligaškem tekmovanju igrali manj.

Radomljani so tekmo začeli v naslednji postavi: BašJustin, Jazbec ©, Vrhovac, Guček, HrvojN’Landu, Sever, PogačarNadarević, F. Čuić. Na klopi za rezervne igralce na so svojo priložnost čakali Mrežar, Marković, Solaković, Ševelj, Štorman, Tahiraj, Šošić, Hadžić in Jerin

Že na začetku tekme je bilo jasno, da bomo spremljali enosmerno igro, v kateri so si večino priložnosti priigrali Radomljani. V prvih desetih minutah smo bili priča več zapravljenim priložnostim za vodstvo, v 12. minut pa smo dočakali prvi zadetek, katerega avtor je bil Ismir Nadarević, s podajo pa se je izkazal Filip Čuić. V 29. minuti je drugi zadetek za domače in svojega prvega v majici Radomelj dosegel Filip Čuić, pri tem pa mu je asistiral Tin Hrvoj. V 34. minuti se je med strelce po novi asistenci Hrvoja vpisal tudi Klemen Justin, ki je na včerajšnjem pokalnem obračunu prav tako dosegel svoj prvenec v rumeno-črnem dresu. Pred iztekom prvega polčasa pa je zadetek dosegel tudi Andrej Pogačar, ki je pred dnevi prejel vpoklic v reprezentanco do 21 let. V drugem delu se je igra nekoliko umirila, v igro pa so vstopili igralci s klopi. Za člansko moštvo je na pokalnem obračunu debitiral igralec mladinske ekipe Rok Štorman.

Nalsednjega nasprotnika Radomljanov v pokalnem tekmovanju bo določil žreb.

Tekst: Lamin Diallo