Novice

REMI NA DOMAČI TEKMI PROTI AŠK BRAVO

Danes je v športnem parku Radomlje potekal 14. krog 2. slovenske nogometne lige. V oblačnem vremenu so se naši šampioni pomerili proti ekipi AŠK Bravo. Naši fantje so si po porazu proti Dobu želeli pozitiven rezultat. Konec koncev na domačih tleh v tej sezoni še niso izgubili. To se ni spremenilo niti po današnji tekmi, saj se je le ta končala z izidom 1:1.

Rumeni bojevniki so tekmo začeli v postavi: Adam, Halilović, Ivanov, Brolih, Jakovljević, Trdin, Lužar, Cerar, Hajrić, Grvala in Roglić. Tekmo so odlično odprli in si ustvarili nekaj res krasnih priložnosti. Premoč so kronali v 20. minuti tekme, ko je Grvala lepo zaposlil Hajrića, slednji pa je premagal gostujočega vratarja. Naši fantje so imeli do konca prvega polčasa še nekaj zrelih priložnosti, izid pa je ostal nespremenjen. V drugem polčasu so postopoma v igro prišli Barukčić, Marinšek in Perger. Prvi izmed omenjene trojice se je vrnil po daljši odsotnosti. Poškodba je pri njem sedaj že preteklost. Tudi v nadaljevanju smo gledali dobro tekmo z velikim številom priložnosti na obeh straneh. Eno izmed njih so v 65. minuti izkoristili gosti. Natančen je bil Kadrić, ki je s tem zadetkom tudi postavil končni izid srečanja, ki se je tako končalo z izidom 1:1.

Priložnost za osvojitev novih treh točk bo že čez teden dni, ko se naši fantje odpravljajo na gostovanje v Novo mesto. Tam jim bo nasproti stala ekipa nogometnega kluba Krka. Našim fantom želimo obilico sreče na prihodnji tekmi, vsem navijačem pa se zahvaljujemo za današnje navijanje.

Foto: Roman Rus