Novice

ODLIČNI USPEHI MLADINSKE ŠOLE

Odlični uspehi mladinske šole NK Kalcer Radomlje se kar vrstijo. V tem vikendu so naši mladi upi ponovno prikazali veliko znanja, borbenosti in veselja pri igranju nogometa. Prav vse tekme, z malo izjemo selekcije U9, so se odvile v domačem Športnem parku Radomlje.

V soboto dopoldan so svojo tekmo odigrali starejši dečki, ki so deklasirali goste iz Mirne. Že v prvem polčasu so zadeli kar štirikrat in odločili zmagovalca. V 2. polčasu so nadaljevali z napadalno igro in na koncu slavili z visokih 8:3. Blestel je Domen Kobal s tremi zadetki.


Po uspešni soboti so se v nedeljo predstavili še mlajši dečki, ki so bili trdo odločeni, da ostanejo na vrhu lestvice in zabeležijo še deveto zmago v desetem krogu. V izjemno težki tekmi, so dolgo časa lomili nasprotnika in premagali gostujočega vratarja šele v 55. minuti. S svojo levico je bil uspešen Denis Gregorc, ki je tako poskrbel za veliko veselje med mladimi Radomljani.

Selekcija U11 je v soboto v Športnem parku Radomlje gostila NK Zagorje. Fantje so prikazali povezan nogomet in tako z lepo predstavo poskrbeli za zaključek jesenskega dela sezone.

Po uspešno zaključenem jesenskem delu sezone in počitnicah, so tudi nogometaši U10  začeli z ustaljenim ritmom treningov. V nedeljo so na domačih tleh odigrali tudi prijateljsko tekmo z NK Bravo Publikum, kjer so pokazali veliko borbenosti in poguma. Z 18.11. začenjajo z zimsko ligo, ta teden pa si bodo v sklopu treninga ogledali tudi video izrezke nekaterih tekem.V soboto se je, za selekcijo U9, v bližnjih Domžalah odvil 5. krog turnirja v organizaciji MNZ Ljubljana. Varovanci Blaža Potarića so se v sončnem dopoldnevu pomerili z domačo ekipo – Domžale B in ekipama ŽNK Radomlje ter NK Termit Moravče. Trener nam je povedal, da fantje vidno napredujejo iz tekme v tekmo, potrebno pa bo še več delati na podajah in kombinatoriki. Veseli ga, da se tudi fantje veselijo novih izzivov, ki so pred njimi. To je bil zanje namreč tudi zadnji turnir jesenskega dela, sedaj pa so pred njimi priprave na zimsko ligo, kjer bodo igrali na velike gole.

TUKAJ si lahko preberete tudi več o zadnji tekmi kadetov in mladincev. V soboto 4.11. so se doma pomerili proti NK Mura.

Vsem fantom čestitke za prikazano!

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!

 

Tekst: Gala A.R., Matic Robida