fbpx

Novice

REKORDNA UDELEŽBA NA POLETNIH TABORIH

V Nogometnem klubu Kalcer Radomlje smo neizmerno ponosni na rekordno udeležbo otrok na prvih dveh terminih poletne nogometne šole in športno aktivnih počitnic, saj je z nami delček svojih počitnic delilo že kar 40 otrok, tako iz naše regije, kot iz drugih delov Slovenije.

Kot že omenjeno, so otroci letos lahko izbirali med poletno nogometno šolo, pri kateri smo večji poudarek namenili usvajanju nogometnega znanja, izboljševanju tehnike, preigravanja in igre, ter športno aktivnimi počitnicami, pri katerih so se otroci preizkušali v igranju različnih športnih iger, se odpravili na sprehod okoli ribnika, ustvarjali svoja počitniška pokrivala in spoznavali okolico kot tudi naravo v bližini.

Celotna dva tedna počitnic sta potekala zelo razgibano in aktivno. Tako so se otroci lahko zabavali z igranjem badmintona, balinčkov, ciljanjem v tarčo, igranjem družabnih iger in streljanju z Nerf pištolami. Obiskali so nas tudi taborniki RMK Radomlje, ki so nam prikazali uporabnost šotorke, nas naučili postaviti in zakuriti ogenj, na katerem smo si lahko sami spekli hrenovke, za kar se jim najlepše zahvaljujemo. Veliko veselja je prineslo tudi jahanje konj in vožnja s poni kočijo iz Lordovega hlevčka. Kar pa še ni vse! V vsakem izmed terminov smo se nekajkrat odpravili tudi na bazen, si ogledali Železno jamo in muzej v Jamarskem domu na Gorjuši. Otroci so se zadnji dan pomerili tudi v iskanju skritega zaklada in dan zaključili v boju z vodnimi balončki in štafetnimi igrami.

Zadnji dan smo otrokom podelili priznanja in medalje, sami pa so si izdelali tudi svoje unikatne počitniške majice, ki jih bodo spominjale na nepozabno preživete počitnice, tekom katerih so otroci spletli veliko novih prijateljstev, usvojili kup novega znanja in pridobili izkušnje, ki jim bodo pomagale na poti odraščanja.

Na tem mestu se tako zahvaljujemo vsem staršem za izkazano zaupanje, otrokom za sodelovanje in veliko otroške radosti, inovativnosti in iskrenosti.

Prav tako pa se zahvaljujemo tudi  Športnemu parku Radomlje, Zavarovalnici Triglav, Avtobusni prevozi Stanko Šinkovec s.p., Lordov hlevček, RMK Radomlje, DZRJ Simon Robič Domžale in restavraciji Pri zlati kaplji, ki so pomagali pri tem, da je vse potekalo tako, kot je treba.

Ob tej priložnosti vas obveščamo, da v mesecu avgustu, natančneje v tednu od 21. do 25. 8, za vas ponovno pripravljamo izvedbo zadnjega termina poletnih taborov v tem letu. Več informacij in navodila za prijavo pa lahko najdete na TEJ povezavi.

Lep počitniški pozdrav!

Besedilo: Gala A.R.
Foto: Gala A.R.