Novice

Radomljani zanesljivo do novih treh točk

Na dokaj razmočenem igrišču so včeraj Radomljani prikazali veliko boljšo igro in si ob nekaterih neizkoriščenih priložnostih prigarali nove tri točke. S tem so se Radomljani zavihteli na drugo mesto druge slovenske nogometne lige.

Uvodni del srečanja je tokrat pripadel Krčanom, ki so kar dvakrat resno zapretili na domača vrata, a je bil včeraj razpoloženi Filip Lojen vselej na mestu. Zelenica je dopuščala hitro in borbeno igro. Tako so si Radomljani v nadaljevanju srečanja priigrali strel za strelom. Poizkušal je kapetan Luka Cerar, Saša Varga, a vselej nenatančno. Omeniti velja še odlično reakcijo gostujočega vratarja po tem, ko so že vsi navijači in nogometaši Radomelj žogo videli v golu. Naposled pa vnovična obetavna akcija Radomelj. V 18. minuti srečanja se je sam pred gostujočimi vrati znašel Žan Nikolić in zabil za vodstvo rumeno črnih. Po doseženem zadetku so Radomljani prevzeli kontrolo nad potekom srečanja, a je po 45. minutah srečanja rezultat ostal nespremenjen in sicer 1:0.

Začetek drugega polčasa je vnovič pripadel gostom. Slednji so zapretili, ko je napadalec Krčanov predložek z glavo preusmeril proti domačim vratom, a je zadetek preprečil Filip Lojen. V osmi minuti nadaljevanja drugega polčasa pa je Pišek s svojo odlično levico poskrbel za zvišanje vodstva na 2:0. Krčani se niso predali in so že v naslednjem napadu izkoristili nezbranost domačih in znižali vodstvo preko Pamića. Po prejetem zadetku so se rumeni bojevniki zbrali in zaigrali veliko bolj zbrano in odločno. Terensko premoč je nato s svojim devetim zadetkom kronal Saša Varga. Najprej se je izkazal gostujoči vratar, ki je Vargi odbranil najstrožjo kazen, a je Varga odbito žogo vendarle pospravil za hrbet Zalokarja. Po 90. minutah igre je rezultat ostal 3:1 za domačine, ki so se z zmago vrnili tik pod vrh prvenstvene razpredelnice.

Pripravil: MK
Foto: Manca Hvalič

IZJAVA GAŠPERJA TRDINA

 

IZAVA OSKARJA DROBNETA

 

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!