Novice

Radomljani vstopajo v drugo polovico prvenstva

Po prvi polovici Radomljani zasedajo četrto mesto čeprav so večino prvenstva preživeli kot vodilno moštvo 2. SNL. Tokrat bo v prvem krogu druge polovice prvenstva nasprotnik Krško s katerim so se Radomljani na prvem srečanju razšči 3:3.

Rumeni bojevniki se bodo po treh prvenstvenih porazih in ob zgodovinskem napredovanju v polfinale pokala Slovenije pomerili proti ekipi Krškega. V uvodnem srečanju druge slovenske nogometne lige sta se moštvi razšli brez zmagovalca. Srečanje v Krškem se je končalo kar s 3:3 čeprav so Radomljani imeli več kot preveč priložnosti za zadetek, a je nezbranost pri zaključku botrovala k temu, da so rumeni bojevniki osvojili le točko. V zadnjem krogu so Krčani osvojili pomembne tri točke na težkem gotovanju v Biljah. Za Radomljani zaostajajo zgolj za dve točki in se nahajajo na petem mestu prvenstvene razpredelnice.

Radomljani so v torek vnovič prikazali zakaj se lahko kosajo tudi z najboljšimi ekipami v Sloveniji. Da so sposobni veliko več kot kaže prvenstvena razpredelnica pa bodo morali dokazati na zelenici Športnega parka Radomlje. V domačem taboru se vsekakor zavedajo da so nove tri točke več kot potrebne za stik z vrhom lestvice zato lahko pričakujemo zelo motivirano moštvo Radomelj. Vas, dragi navijači, pa vabimo v Športni park Radomlje v nedeljo ob 14.00 uri vzpodbujat naše fante, ki si pomoč iz tribun zaslužijo.

SKUPAJ SMO MOČNEJŠI!