Novice

Proti Brežicam na Kozjanskem…

Radomljani se bodo jutri ob 14.00 uri pomerili proti ekipi Brežic. Moštvi sta se v letošnji sezoni že pomerili, vse tri točke so v drugem krogu 2. SNL ostale v Radomljah. Zaradi prenove igrišča je tekma delegirana na Kozjanskem…

Zaradi prenove igrišča in stadiona v Brežicah se bo jutrišnja tekma 2. SNL odigrala na igrišču Kozjanskega nogometnega kluba Odred Kozje. Kljub vsemu Radomljani ostajajo favoriti tokratnega dvoboja, čeprav se Brežičani počasi prebujajo. V zadnjih dveh tekmah so Brežičani v Čatežu remizirali in to prav proti neposrednemu tekmecu Radomljanov, Gorici in Nafti. Obe tekmi sta se končala brez zadetkov. Prav ta podatek vliva pazljivost pred jutrišnjim dvobojem.

Radomljani so v nedeljo vendarle prekinili niz treh zaporednih porazov in zanesljivo premagali Krčane s 3:1. Na podlagi videne igre in želje na terenu je več kot očitno, da je težko obdobje za rumenime bojevnike končano. Ritem tekem se je umiril zato lahko pričakujemo motivirane, sveže in borbene Radomljane. Verjamemo, da bodo kot ekipa bili bitko za vsako žogo in si želeli doseči zadetek več od domačinov. Kljub vsemu pa je cilj osvojitev treh točk in tako nadaljevanje zmagovalnega niza ter zasledovanje Kopra na prvem mestu.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!

Tekst: MK
Foto: Manca Hvalič