fbpx

Novice

Mlinarji podprli starejše dečke proti Kopru

Včeraj sta se v Športnem parku Radomlje pomerili moštvi Radomelj in Kopra. To je bil dvoboj starejših dečkov v katerem smo lahko videli ogromno borbenosti in želje po novih točkah naših rumenih bojevnikov, a se žal ni izšlo…

V tekmo so bolje krenili Koprčani, ki so že v samem uvodu prišli do vodstva, a se naši fantje niso predali. Benjamin Krivić je bil krivec v 56. minuti srečanja, da je rezultat izenačil na 1:1. Ob izdihljajih tekme pa so Kanarčki vseeno prišli do novih treh točk. Kljub porazu so fantje še enkrat več prikazali borbeno igro, kar bode v oči pa je dejstvo, da so se včeraj na tribunah znašli tudi naši zvesti Mlinarji in fantom v športnem duhu nudili ogromno podporo.

To je prepoznal tudi glavni trener Aleksandar Delić:” Današnje popoldne je bilo izjemno. Izjemno zato, ker so fantje prikazali odlično predstavo proti favoriziranemu nasprotniku iz Kopra. Vsi, ki so si ogledali naše srečanje so lahko videli veliko kvalitetnega nogometa, sploh, če vemo, da gre za tekmo U15. Čeprav nas lestvica postavlja v neugoden položaj, so rumeni bojevniki pokazali česa so sposobni in da se lahko po igri kosajo tudi z najmočnejšimi v ligi. Izjemno je pa predvsem iz razloga, ker si je srečanje ogledalo veliko ljudi, ljudi ki verjamejo v nas in nam stojijo ob strani tudi ob rezultatsko težjih trenutkih. Tekme so se udeležili tudi naši “Mlinarji”, ki so naredili fantastično atmosfero, in nam vsem skupaj pokazali, kaj pomeni pripadnost klubu in kaj pomeni močna nogometna družinska vez. Mislim, da je bil to prvi obisk Mlinarjev na U15 tekmi v zgodovini kluba. Ne vem ali je to praksa v drugih klubih, vem pa, da je občutek čudovit, saj so fantje z njihovo podporo podoživeli nogometno igro v njenem polnem sjaju. Zato Hvala navijači, Hvala starši in kapo dol Mlinarji.”