fbpx

Novice

PRVAKI ŽE ZAČELI PRIPRAVE NA KRSTNI NASTOP MED ELITO

Mladinci in kadeti so s prejšnjim tednom začeli priprave na novo sezono, ki bo zelo posebna – v ŠP Radomlje bomo 1. v zgodovini spremljali najboljše kadetske in mladinske ekipe v Sloveniji.

Tako kadetska ekipa, ki jo vodi Dušan Balutto, kot tudi mladinska ekipa, pod vodstvom Janija Pateta, sta odločeni v pripravljalnem delu delati bolje kot kadarkoli in se tako pripraviti na velik izziv, ki jih čaka v novi sezoni. V prihodnjih dneh in tednih bosta tako ekipi veliko trenirali in igrali pripravljalne tekme, izziv trenerjema pa bo, kot pravi Balutto: »Sestaviti dobro tekmovalno ekipo, z ustrezno karakterno sliko, ki bo imela ambicijo se boriti za vsak centimeter na igrišču.«

Prva preizkušnja čaka ekipi že danes ob 18:30, ko bodo v ŠP Radomlje gostovali nogometaši NK Krka, zato vabljeni vsi navijači, da si pridete pogledat rumene bojevnike.

V novi sezoni želimo fantom in trenerjema veliko uspehov in predvsem povezanosti, ki je bila po besedah obeh trenerjev in kapetanov lanskih ekip, Gašperja Trdina in Marka Zabukovnika, ključna pri osvojitvi »trojčka«.

 

VSI ZA ŠAMPIONE RUMENE!

 

Tekst: Matic Robida
Foto: Gala Andrić Rebolj