fbpx

Novice

PORAZ IN REMI

Člani nogometnega kluba Radomlje nadaljujejo s pripravami na novo sezono. Po napornem tednu treningov sta v soboto in nedeljo sledili prijateljski tekmi proti nogometnemu klubu iz Doba ter proti ekipi FC Ashdod, ki nastopa v prvi Izraelski ligi.

V soboto ob 18:30 uri je v Športnem parku Radomlje potekal »vasclassico«. Radomljani so nastopili v zelo pomlajeni zasedbi in nudili dostojen odpor Dobljanom, ki pa so bili v tem dvoboju boljši tekmec in slavili z izidom 0:1. Tekmo so začeli: Božič, Kosec, Biasiol, Škrlep, Trdin, Horvat, Perger, Pašić, Levec in Sorko. V nadaljevanju so v igro vstopili še Duščak, Brolih, Kočer, Markus, David, Nuhanović, Lužar, Ljubijankić, Hribar in Agović.

Že takoj naslednji dan, pa je v Kranju potekala že druga prijateljska tekma. Tokrat je našim fantom nasproti stala ekipa iz prve Izraelske lige – FC Ashdod. Naši člani so tekmo začeli v postavi: Adam, Halilović, Tadić, Zukić, Lidjan, Barukcić, Cerar, Janković, Jakovljević, Marinšek in Hajrić. Ta ekipa si je v prvem polčasu tudi priigrala prednost ter na odmor odšla z izidom 1:0. Zadel je Hajrić. V drugem polčasu je trener Nermin Bašić malo spremenil postavo, priložnost pa so dobili še: Kosec, Brolih, Škrlep, Struna, Kovjenić, Trdin, Lužar, Nuhanović, Vidović ter Bara. Kljub zelo dobri predstavi naših fantov je Izraelcem uspelo izenačiti. Tekma se je tako končala z izidom 1:1.

O prijateljskih tekmah v prihodnjem tednu vas bomo sproti obveščali.

Avtor: Zupan D.