fbpx

Novice

POSEBNA AKCIJA ZA NOVE OKREPITVE

Vsi se zavedamo, kako pomembno je za NK Kalcer Radomlje nastopanje članske ekipe v 1. SNL. Obstanek in dolgoročna prisotnost v elitni konkurenci bi pomenil velik korak naprej na vseh nivojih kluba. Zato prvo klubsko ekipo razvijamo s posebno pozornostjo in želimo vanjo že v tem ali pa v zimskem prestopnem obdobju pripeljati še kakšnega res dobrega novega igralca. 

V tej želji smo se lotili posebnega projekta. Smo eden prvih klubov na svetu, ki se je podal v iskanje okrepitev z neposredno pomočjo svojih članov in navijačev. Pripravili smo vam posebne nagrade, ki jih lahko kupite in s tem direktno prispevate v sklad za igralske okrepitve. Izkupiček od nagrad bomo namreč namenili izključno za to, da pripeljemo okrepitve v prvo ekipo. To pomeni, da boste s sodelovanjem v akciji vplivali na razvoj NK Kalcer Radomlje in da bodo prihodnji uspehi plod našega skupnega sodelovanja. Vabimo vse, da nas pri teh prizadevanjih podprete. 

Akcija poteka na spletni strani www.moverfans.com/nk-radomlje. Pripravljene imamo tri nagrade, s katerimi lahko pridobite podpise igralcev in trenerjev na posebni spominski kartici ali celo na dresu. Ob tem pa vas vabimo, da sodelujete tudi s prispevanjem svoje fotografije v edinstven mozaik podpornikov NK Kalcer Radomlje v sezoni 2021/22. Vse to je na voljo le kratek čas do konca tega prestopnega obdobja, to je do 31. avgusta 2021. Podprite nas in pomagajte sestaviti ekipo za sredino lestvice 1. SNL!