fbpx

Novice

PO PRAVEM TRILERJU BREZ TOČK

Nedelja, 21.11.2021, 17. krog, 1.PLTS, Koper

NK Koper : NK Radomlje 3:2

Strelca: Marko Božić (52.), Gedeon Guzina (79.)

 

Na koperski Bonifiki smo v 17. krogu spremljali pravi nogometni triler. Na obračunu smo videli veliko zmede, razburjanja, kartonov in zadetkov. 

Domači so do prve priložnosti prišli že v sedmi minuti tekme, vendar zaradi premalo natančnega merjenja na gol niso ogrozili vrat Emila Velića, ki je s to tekmo zabeležil svoj prvi nastop v barvah Radomelj. Koprčani so do nove priložnosti prišli v 30. minuti, ko je z nevarnim strelom Vešner Tičić poizkusil zadeti vrata novega radomeljskega vratarja. 

Proti koncu prvega polčasa so Koprčani svojo tretjo priložnost dobro izkoristili in zadeli. Ivan Novoselec je namreč dobro ocenil situacijo, saj je po zmedi v kazenskem prostoru in po podaji iz kota, nameril v gol, ki je Kopru prinesel prvi zadetek. 

Tik pred koncem prvega polčasa so tudi Radomljani streljali in zadeli, vendar je bil gol razveljavljen zaradi prepovedanega položaja Marka Žulja.

Koprčani so vse do 52. minute vodili z enim zadetkom, nato pa je Marko Božić  iz gostujoče ekipe zadel gol in Radomljane povedel do izenačenja s Koprom.

Veliko zmede smo videli v 67. minuti, ko je na golovi črti žoga v roko zadela Karla Bručića, rdeči karton pa je dobil Žan Žužek. Sledila je lepa priložnost za zadetek v ekipi Radomljanov, ki pa je Luka Cerar s strelom iz enajstih metrov ni izkoristil.

Domačini so kljub igralcu manj do novega vodstva povedli v 74. minuti, ko je po podaji z desne strani z glavo zadel Maks Barišić. Le nekaj trenutkov kasneje pa je zadel tudi Gedeon Guzina iz gostujoče ekipe in izenačil rezultat s Koprom. 

Po ponovnem izenačenju rezultata je tudi nogometaš iz Radomelj Marko Žulj dobil rdeči karton.

Vse je že skoraj kazalo na to, da bosta pomerjeni ekipi po koncu tekme ostali izenačeni, a temu ni bilo tako. Zadnji zadetek, v 83. minuti, je za Koper zadel Bede Amarachi Osuji, kateri je tudi odločil tekmo. Koprčani so na koncu povedli z rezultatom 3:2.

Na nedeljo zvečer smo torej bili priča pravemu nogometnemu trilerju.