fbpx

Novice

NIZ NEPORAŽENOSTI TRAJA ŽE 6 TEKEM

Nedelja, 21.11.2021, 14, krog, 1.SMKL, Radomlje

U17 NK Radomlje : U17 NK Koper ; 1-3

U19 NK Radomlje : U19 NK Radomlje ; 0-0

 

Komentar: Uroš Terzić

Po težkem sredinem gostovanju pri NK Maribor smo v nedeljo odigrali novo domačo tekmo, tokrat proti NK Koper. Zopet se je ponovila zgodba iz prejšnjih domačih preizkušenj, kjer smo dobro odigrali prvi polčas, a žal preslabo nadaljevali v drugem. 

Kljub vsemu sem zadovoljen z reakcijo nekaterih, ki so po zaostanku še zmeraj verjeli in spodbujali ekipo, tako da smo bili nekajkrat zelo blizu izenačenja. 

Ostala nam je še zadnja tekma v jesenskem delu, na kateri se želimo prikazati v pozitivni luči in dobro igro kronati z zmago.

 

Komentar: Erik Merdanović

Na predzadnji tekmi v jesenskem delu prvenstva, smo na domačem igrišču gostili vrstnike iz Kopra. Prvi polčas je bil z obeh strani dokaj zadržan brez kakšnih izrazitih priložnostih. V drugem polčasu pa smo bili mi boljša ekipa in smo si ustvarili kar nekaj lepih priložnosti. Že kar nekaj tekem se nam dogaja, da v zadnji tretjini igrišča akcije ne zaključimo na bolj kvaliteten način. Na koncu moramo biti zadov0ljni s točko in z dejstvom, da naš niz nepremaganosti traja že šest tekem.

Ob tej priložnosti bi rad še čestital kapetanu ekipe, Anžetu Kolarju, za debi v prvi slovenski nogometni ligi. Anže je ob nesrečnem porazu proti FC Koper odigral prvi polčas in svoje delo opravil zelo korektno. Še en dokaz, da v klubu resno računajo na domače igralce.