fbpx

Novice

NA ZADNJI TEKMI JESENSKEGA DELA DO NOVIH 3 TOČK

Nedelja, 28.11.2021, 15. krog, 1.SKML, Ptuj

U17 NK Drava Ptuj : U17 NK Radomlje ; 3-2

U19 NK Drava Ptuj : U19 NK Radomlje ; 1-4

 

Komentar: Uroš Terzić

Za nami je gostovanje na Ptuju s katerim smo zaključili jesenski del prvenstva. Tekmo smo odlično odprli in po lepem protinapadu povedli z 0:1, kmalu za tem zapravili še strel na prazna vrata in nasploh odigrali zelo dober prvi polčas v katerem smo prevladovali na igrišču. V nadaljevanju igre iz prvega dela nismo uspeli ponoviti, naša igra je postala pasivna, stali smo preveč stran od nasprotnih igralcev in prejeli dva zadetka, ki sta bila posledica individualnih napak. Ob koncu tekme smo uspeli preko enajstmetrovke izenačiti in ko je že kazalo na preobrat, smo po nespretnem izbijanju prejeli še tretji zadetek, ki je pomenil nov poraz.

Fantom nimam kaj očitati, saj so dali vse od sebe in se borili do zadnjih sekund, zopet pa to ni bilo dovolj za pozitiven izid.

Verjamem, da bomo v naslednjih štirih mesecih ekipo pripravili do nivoja, ki ga zahteva 1. kadetska liga in bomo v letu 2022 konkurenčnejši. 

 

Komentar: Erik Merdanović

Na zadnji tekmi jesenskega dela prvenstva smo  gostovali pri NK Drava. V samo tekmo smo krenili odločno, z željo po čim hitrejšem zadetku, kar smo tudi izpolnili. Po doseženem zadetku smo za trenutek popustili in domačini so izenačili. Po prejetem zadetku pa smo si ustvarili ogromno priložnosti in dve tudi izkoristili. V drugem polčasu pa smo tekmo kontrolirali in zadeli še enkrat. Igralcem čestitke za zmago in prikazano na igrišču. 

V obdobju pred premorom bodo nekateri igralci priključeni prvi ekipi, kot je to že stalnica v našem klubu. V soboto smo dočakali še en debi mladinskega igralca in sicer je Anel Zulić odigral 20 minut na članski prvenstvni tekmi proti NK Domžale.