fbpx

Novice

DVA ZADETKA DOVOLJ LE ZA TOČKO

Nedelja, 14.11.2021, 13. krog 1. SKL in 1. SML, Radomlje

U17 NK Radomlje : U17 NK Krka ; 0-3

U19 NK Radomlje : U19 NK Krka ; 2-2

 

Komentar: Uroš Terzić

Za nami je teden v katerem smo odigrali dva prvenstvena obračuna. Po sredinem porazu proti Olimpiji, smo v nedeljo gostili vrstnike iz Novega mesta. Tekmo smo dobro odprli, nekajkrat lepo zadržali žogo v posesti in preko bočnih položajev uspevali prihajati v kazenski prostor nasprotnika, kjer pa smo bili vedno premalo natančni (slab predložek, nenatančna podaja, površen sprejem, zgrešen strel,…). Prvi polčas lahko mirno ocenim za zelo dober, pravzaprav naš najboljši odkar smo skupaj. V nadaljevanju se je igra dobrih 10 minut odvijala med obema kazenskima prostoroma in nobena od ekip ni prihajala do resnejših zaključkov. V 51. minuti pa so gostje izkoristili naš padec koncentracije in po kombinaciji iz prostega strela povedli z 0:1.

Od tega trenutka dalje je naša igra postala nepovezana, izgubili smo razpored na igrišču in do konca prejeli še dva zadetka. V prihodnje bomo morali bolje reagirati po prejetih zadetkih, saj se nogomet igra tudi po prejetem zadetku oz. do zadnjega sodnikovega žvižga.

Fante bi pohvalil za podobo v prvem polčasu, ki naj služi kot temelj za prihodnja srečanja. Vsako srečanje smo boljši in konkurenčnejši, žal pa smo do sedaj venomer bili kaznovani za vsak padec koncentracije oz. za napake v nevarnih conah.

Preostala so še tri srečanja, na katerih želimo in moramo biti kompaktnejši, bolj odgovorni ter odločeni, da obrnemo negativen trend rezultatov!

 

Komentar: Erik Merdanović

Predzadnja letošnja domača tekma se rezultatsko ni odvila po naših željah. Skozi celotno srečanje smo bili izjemno boljši nasprotnik v polju, si ustvarili ogromno priložnosti iz katerih bi morali zadeti in tekmo končati sebi v prid. Fantom želje in karakterja, sploh v drugem polčasu ne morem očitati, lahko kot ekipa vsi odgovornost prevzamemo nase, ker smo si bili tokrat sami krivi. Zdaj želimo na zadnjih dve tekmah nadaljevati z igro, ki smo jo prikazali na zadnji tekmi in tako uspešno zaključiti prvi del prvenstva.