fbpx

Novice

NOVI DVE ZA ZMAGI ZA ZAKLJUČEK JESENI

Sobota, 13.11.2021, 10. krog 3. MNZ U15, Ljubljana

ND Slovan : NK Radomlje ; 0-3

Komentar: Tine Hlede

Zadnja prvenstvena tekma v letu 2021 je bila za nas uspešna. Slovan se nam je na začetku tekme dobro zoperstvil in bil v prvih minutah zelo nevaren, naša obramba je bila dobro postavljena in odbila nevarne napade. Nato smo pa pritisnili na plin in si pripravili veliko priložnosti in zabili dva gola do konca prvega polčasa. V drugem polčasu smo bili veliko boljša ekipa in iz penala postavili končni rezultat 0:3. Rezultat bi moral biti, glede na število priložnosti, višji. Me pa veseli, da smo držali našo mrežo nedotaknjeno.

Rad bi pohvalil fante za te pol sezone, čaka nas še ogromno dela, ampak vseeno se zavedamo, da moramo ceniti to kar se je že naredilo. Smo na pravi poti. Zahvala gre seveda tudi staršem za vso podporo.

 

Sobota, 13.11.2021, 10. krog 1. MNZ U15, Radomlje

NK Radomlje : NK Bela Krajina ; 5:0

Komentar: Uroš Terzić

V soboto je bila na sporedu zadnja prvenstvena tekma v jesenskem delu, ki smo jo v Radomljah odigrali proti ekipi iz Bele Krajine. Celotno srečanje smo odigrali v totalni prevladi, proti nasprotniku, ki se je branil zelo nizko. Žal pa je bila naša prevlada preveč pasivna, v posesti smo bili prepočasni in z veliko tehničnimi napakami smo tudi sami poskrbeli da je bila tekma zaspana, brez pravega ritma. Proti koncu smo sicer zadeli še nekajkrat in dosegli novo zmago, ki pa skrije veliko pomanjkljivosti v naši igri in v individualno tehnično-taktičnih elementih.

Vstopamo v obdobje, kjer bomo naredili analizo jesenskega dela, nekoliko preoblikovali kadre ekip U14 in U15 in začrtali nove smernice oz. kratkoročne cilje pri omenjenih dveh selekcijah.

V tekmovalnem smislu pa v ospredje prihajajo prijateljske tekme s kakovostnejšimi in selekcioniranimi ekipami, ki so pogoj za optimalen razvoj mladih igralcev. Poleg prijateljskih tekem bodo naše ekipe dejavne tudi v zimskih ligah, katere organiziramo v našem športnem parku.