fbpx

Novice

PO DVOTEDENSKEM PREMORU ZOPET DO ZMAGE

Sobota, 6.11.2021, 10. krog 1.MNZ U15, Radomlje

NK Radomlje – NK Dren Vrhnika ; 3-1

Komentar: Tine Hlede

Nova tekma in dobra predstava iz naše strani. Po dvotedenskemu odmoru smo komaj čakali na tekmo proti gostom iz Vrhnike, ki so bili pred to tekmo tretji na lestvici.

Tekmo smo dobro odprli in takoj zadeli iz kota, hkrati smo si pa takoj pripravili veliko število priložnosti, katere bi preprosto morali spraviti v mrežo. Proti koncu polčasa smo malce popustili in gostje so uspeli izenačiti. V drugem polčasu smo z nekaterimi menjavami osvežili ekipo in kmalu zadeli, v zaključku pa še potrdili zmago. Povsem zaslužena zmaga, dobra predstava v polju, kapo dol fantom za borbo in željo. Moramo pa delati na realizaciji in temu, da smo skozi celotno srečanje skoncentrirani. V sredo in soboto nas čakata še preostali dve tekmi v tem koledarskem letu.

 

Nedelja, 7.11.2021, 9. krog U15, Vrhnika

NK Vrhnika : NK Radomlje 0:0

Komentar: Uroš Terzić

Po enem vikendu premora, smo dočakali novo prvenstveno preizkušnjo, na kateri smo se pomerili z ekipo NK Vrhnika. Tekmo, ki je z vidika lestvice obljubljala “derbi”, smo odigrali na zelo slabem travnatem igrišču. Zaradi načina igre nasprotnikov, slabega igrišča in predvsem rezultatskega pritiska je za nami srečanje, ki bi ga bilo vredno čimprej pozabiti. V 70 minutah smo videli zares malo nogometa in segmentov, ki so potrebni za razvoj mladega nogometaša. Tekma je ponudila ogromno število tehničnih napak, paničnih oz. napačnih odločitev ter kot se spodobi za prikazano tudi nič zadetkov. Fante lahko pohvalim da so v danih razmerah dali vse od sebe in da se zavedajo koliko dela nas še čaka. Velika pohvala gre tudi staršem otrok, ki nas spremljajo in omogočajo, da vse aktivnosti potekajo gladko. Hvala za odlično navijanje in navijaško vzdušje.