fbpx

Novice

NK RADOMLJE PODALJŠAL POGODBO Z ROKOM JAZBECEM

NK Radomlje je pred nadaljevanjem priprav na novo prvoligaško sezono v svojih vrstah uspel zadržati enega najpomembnejših članov moštva. Rok Jazbec je tako podaljšal sodelovanju s klubom in bo v rumeno-črnem dresu nastopal tudi v bodoče.

Jazbec je v klub prvič prispel že leta 2015, kjer je z izjemo kratke epizode v Celju leta 2017 preživel celotno obdobje vse do letošnjega leta. Šestindvajsetletni branilec, ki je tudi eneden izmed vplivnejših mož v slačilnici Mlinarjev, je v celotnem obdobju za klub odigral 161 tekem in dosegel 8 zadetkov. Pohvali se lahko z enim izmed najdaljših stažev v klubu, na večni lestvici nastopov NK Radomlje se trenutno nahaja na drugem mestu, za kapetanom moštva Luko Cerarjem. 

Jazbec, ki v času odsotnosti Cerarja tudi sam nosi kapetanski trak, je ob podaljšanju pogodbe spregovoril za našo spletno stran: ”Zadovoljen sem ob podpisu nove pogodbe in izkazanem zaupanju. To bo moja deveta sezona v dresu Radomelj in tukaj se počutim kot doma. Iz leta v leto klub raste in v čast ter zadovoljstvo mi je biti del tega projekta. Vrjamem v svoje soigralce, strokovni štab in vodstvo kluba ter da bomo dosegli zastavljene cilje”.

Jazbec, ki velja za enega izmed nepogrešljivih členov v moštvu Nermina Bašića, bo tako še naprej opravljal vlogo ”liderja” v ekipi rumeno-črnih.

 

Tekst: Lamin Diallo