fbpx

Novice

MARK ZABUKOVNIK ZAPUŠČA RADOMLJE

NK Radomlje je pred kratkim za vezista Marka Zabukovnika prejel uradno ponudbo, ki jo nato tudi sprejel. Mark Zabukovnik tako po 15 letih zapušča Radmolje in se seli v NK Celje.

Enaindvajsetletni vezist je v Prvi ligi za NK Radomlje zbral 34 nastopov in dosegel dva zadetka. Skupno je nabral 84 nastopov, 10 golov in eno asistenco. Debitiral je tudi v majici z državnim grbom in tako za slovensko reprezentanco do 21 let zbral devet nastopov in dosegel en zadetek.

Ob slovesu je spregovoril za našo spletno stran: ”Po petnajstih letih, ki sem jih preživel v NK Radomlje, je težko najti besede, s katerimi bi opisal svoje občutke. Skupaj smo dosegli številne uspehe ter klub razvili in pripreljali med 10 najboljših v Sloveniji. Zahvalil bi se vsem soigralcem, trenerjem, vodstvu kluba in vsem ostalim, brez katerih Radomlje danes ne bi bile to, kar so. Posebna zahvala gre Mlinarjem za navijanje in podporo tako na mladinskih, kot na članskih tekmah”.

NK Radomlje se Marku Zabukovniku zahvaljuje za njegov doprinos klubu in mu v njegovi nadaljnji kariero želi obilo uspehov.

Tekst: Lamin Diallo
Foto: Tomaž Strgar