fbpx

Novice

Najboljši strelec mladinske lige podpisal pogodbo

Nadarjeni Rok Štorman je zvestobo članom obljubil vse do leta 2026. Rojeni Celjan, ki je kasneje odraščal v Žalcu je prav tam začel svoje prve nogometne korake. Pri dvanajstih letih je igral za NK Celje, za katerega je nastopal vse do predlanske sezone in nato v poletnem prestopnem roku 2021/22 prestopil v NK Radomlje, kjer je treniral pod vodstvom Erika Merdanovića.

Rok se lahko pohvali tudi z lestvico najboljšega strelca v mladinski ligi. Zadel je kar 12 golov na 15-ih tekmah, ter 10 asistenc. Pri mladincih je doslej v ligi odigral 43 tekem in zabil 22 golov.  Prav tako je ob koncu lanskega leta že debitiral v Prvi ligi Telemach, v kateri je za zdaj odigral dve tekmi oziroma 57 minut. 

Treningom pri članih se je pridružil  že med zimskimi pripravami, kar nakazuje na njegovo dobro delo, s tem pričakujemo, da bo trener Oliver lahko računal nanj že v naslednji tekmi.

Da garanje in trdo delo vodita k uspehu se zaveda tudi Rok sam, kar je to sebi tudi dokazal. 
Rok: ” Sem zelo vesel, da sem uradno postal član mlinarjev. Upam, da bom pomagal ekipi v boju za obstanek in da skupaj dosežemo čim več zmag. Sam si pa želim čim več golov in odigranih tekem.”

 

 

Slika in tekst: Adelisa Kadirić