fbpx

Novice

NAFTA PREKINILA NIZ RUMENIH BOJEVNIKOV

Danes je v Športnem parku Radomlje potekalo srečanje 16. kroga druge slovenske nogometne lige. V goste je prišla ekipa Nafte, ki je z zmago prekinila odličen niz rumenih bojevnikov. Srečanje se je končalo z zmago gostov z izidom 0:2.

Tekma je bila živahna od prve minute. V prvem delu prvega polčasa so rumeni bojevniki prevzeli pobudo in imeli žogo več časa v svoji posesti. Kljub nekaj dobrim poskusom, jim mreže gostiteljev ni uspelo zatresti. V zaključku prvega dela so nevarno zapretili tudi Prekmurci, vseeno pa se je prvi polčas končal brez zadetkov. V drugem polčasu so gledalci lahko spremljali podobno sliko. Igra je večinoma potekala na sredini igrišča, vsaka ekipa pa si je priigrala nekaj pol priložnosti. Kljub odlični igri rumeno črnih, pa je gostom uspelo povesti. V 66. minuti je Davida Adama premagal Roginić. Naši fantje so odločno krenili po izenačenje, žal pa so še enkrat zadeli gostje. Z razdalje je bil ponovno natančen Roginić, ki je postavil končni izid tekme – 0:2. Rumeni bojevniki so tako po trinajstih tekmah prvič klonili. Priložnost za novo pozitivno serijo pa se ponuja že v soboto, ko naši fantje odhajajo v Novo mesto, kjer se bodo na zadnji tekmi v temu letu pomerili proti Krki.

NK KALCER RADOMLJE : NK NAFTA 0:2 (0:0)

Adam, Jakovljević, Mornar, Jazbec, Halilović, Kimovec (Kondić), Primc, Cerar, Ahačič (Gomara), Demirči (Poglajen), Hajrić.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO