fbpx

Novice

MLAJŠI DEČKI UBRANILI NASLOV V ZIMSKI LIGI

Med vikendom so bile odigrane še zadnje tekme zimske lige sezone 2017/2018. Na veselje vseh nas, so se novega uspeha razveselili domači fantje, ki so ponovno ubranili naslov in si s tem še dodatno dvignili samozavest pred začetkom spomladanskega dela prvenstva.

Rumeni bojevniki, ki jih vodita Matic Robida in Vid Kršmanc, so od konca novembra pa vse do sredine marca v zimski ligi odigrali dvanajst tekem. Statistika ekipe je res izjemna, 11 zmag in en neodločen izid ter 72 danih zadetkov in le štirje prejeti so dokaz, da je ekipa zasluženo osvojila prvo mesto. Po prepričanju trenerja Robide sicer tekmovalnost in rezultat nista v prvem planu:

Matic Robida

»Zimska liga je namenjena predvsem temu, da ekipa ostane v tekmovalnem ritmu in da tudi tisti fantje, ki v ligi morda ne dobijo toliko priložnosti, veliko igrajo in dobijo priložnost za dokazovanje. Sem pa mnenja, da v kolikor ta ekipa prikaže tisto kar zna, rezultat kot po pravilu ne izostane in zato je lepo videti na koncu zadovoljne fante, ki proslavijo zmago v zimski ligi. Imamo še nekaj ciljev v tej sezoni, s tem mislim predvsem na spomladanski del prvenstva in Cordial Cup, tako da je ta uspeh dober za samozavest in velika motivacija za nadaljnje delo.«

Pred ekipo U13 je sedaj že spomladanski del prvenstva, kjer bodo napadali sam vrh lestvice in uvrstitev v prvo ligo. Prva tekma bo že ta vikend proti NK Šmartno in želimo si, da bodo rumeni bojevniki začeli tako, kot so končali – z dobro in učinkovito igro ter zmago.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI

Besedilo in slika: Gala A. R.