fbpx

Novice

Mlajše kategorije uspešno nastopajo v MNZ ligah

Kot se za vsak urejen klub spodobi imamo tudi v Radomljah urejene mlajše kategorije, ki uspešno zastopajo barve kluba v tekmovanju MNZ – Ljubljana. Kaj vse se dogaja v posamični selekciji lahko najdete v spodnjem članku…

U13

Naša selekcija U13 nastopa v 1. MNZ ligi.Ponosno lahko povemo, da v U13 starostni kategoriji rumeno-črne barve zastopajo kar dve dekleti in sicer Alicija Brinovec in Jona Javorič.  Z ekipo A se Radomljani trenutno nahajajo na osmem mestu prvenstvene razpredelnice. Kljub temu omenimo, da je v teh starostnih kategorijah pomemben razvoj na vseh ravneh fantov in punc. Na zadnjhi treh tekmah so fantje ostali nepremagani in sicer so osvojili kar pet točk. Vsekakor zelo pozitiven točkovni premik.

U12

Pri starostni kategoriji U12 pa imamo kar dve moštvi. Zelo pozitivno in v velik ponos je, da se lahko fantje in dekle letnika 2008 kosajo z leto oz. dve leti starejšimi fanti od sebe. In to še kako odlično. V ligi U13, sicer v 4. ligi, fantje s Tajo Strgar na čelu zasedajo vrhunsko 1. mesto in ne poznajo poraza. V prvenstvu U12 kategorije pa se fantje merijo s svojimi vrstniki in zasedajo solidno 7. mesto na prvenstveni razpredelnici. Vsekakor izjemno obsežna skupina nadarjenih fantov na katere smo lahko izredno ponosni.

U11

Naši prvi cicibani nastopajo prav tako v kategoriji U11 in sicer v skupini 1. Skupaj nastopajo z moštvi Dragomerja, Ivančne Gorice, Brinja iz Grosuplja, Interblocka, Kamnika, Olimpije in Rudarja iz Trbovelj. Je prav tako obsežna skupinica pod vodstvom izjemno izkušenega trenerja Balutta, ki bo fantom znal pokazati in dati veliko znanja.

U10

Še ena skupina več, ki je zelo številčna. Tokrat tudi po odločitvi, da se fantje iz Virtusa pridružijo trenažnemu procesu v Radomljah. Fantje nastopajo v skupini 1 skupaj z moštvi Ilirije, Olimpije, Brinj, Dolomitov, Domžal, Krke, Slovana, Vrhnike, Bravota in Ivančne Gorice. Tako kot na vse preostale selekcije smo ponosni tudi na selekcijo U-10.

U9

Selekcija U9 nastopa skupaj z moštvi Moravč, Dola in Kamnika. Svoje znanje s fanti deli članski nogometaš Robi Jakovljević, ki svoje delo tudi zelo vestno opravi. Ob tem naj omenimo še, da imamo tudi selekciji U8 in U7 s katerimi se ukvarja vodja mladinske nogometne šole Matjaž Obrstar.