Novice

Gorica je naslednji velik izziv Radomljanov

Tokratna prepreka do novih treh točk bo Gorica, ki pa je v letošnji sezoni že izgubila pokalni dvoboj z našimi rumenimi bojevniki. Tekma je na sporedu v soboto ob 14.00 uri v Športnem parku Gorica.

Gorica, ki je v minuli sezoni presenetljivo izpadla iz 1. slovenske nogometne lige se v letošnji sezoni bori za povratek med elito. Kljub temu, da so Goričani nanizali kar pet zaporednih zmag pa Goričani z uvodnim delom v letošnjo sezono ne morejo biti zadovoljni. Sedaj se nahajajo na drugem mestu prvenstvene razpredelnice in lovijo Radomljane. Zaostanek za prvim mestom znaša zgolj točko. Vsekakor derbi kroga. Radomljani v Gorico odhajajo z grenkim priokusom, saj so v minulem krogu na sosedskem derbiju iztržili na koncu le točko. Ne glede nato, da je pred našimi fanti vnovič derbi z Goričani, tudi motivacije in želje po uspehu ne manjka. In prav slednje želijo svojim navijačem dokazati v Gorici.

Na žalost bo srečanje moral izpustiti Luka Guček. Slednji je na tekmi proti svoji nekdanji ekipi prejel drugi rumeni karton kar posledično pomeni, da bo moral izpustiti eno srečanje. Vsi ostalo nogometaši bodo konkurirali za boj med prvo enajsterico in nove tri točke. Z novimi točkami bi se Radomljani utrdili na prvem mestu.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO !