fbpx

Novice

MLADI RADOMLJANI PONOVNO SAMI NA VRHU LESTVICE

Selekcija U15 pod vodstvom trenerja Bojana Komatovića je v sredo, 11. maja v Ljubljani odigrala tekmo 18. kroga prve lige strejših dečkov MNZ Ljubljana. Radomljani so gostovali v Ljubljani pri NK IB 1975 Ljubljana, ki na lestvici zaseda tretje mesto. Drugouvrščena Vrhnika je bila v osemnajstem krogu prosta, kar je pomenilo, da so imeli rumeno-črni priložnost pobegniti na 4 točke naskoka pred svojim prvim zasledovalcem.

Radomljani so že v prvem polčasu dosegli dva zadetka in s tem postavili tudi končni izid srečanja. Obakrat je bil natačen Alen Muminović, ki je dosegel že štiriindvajsetih zadetkih ter trenunto zasedo prvo mesto na lestvici strelcev. Po tekmi, ki se je končala z izidom 0:2  smo se pogovarjali z glavnim trenerjem Bojanom Komatovićem, ki je dejal: ”Tekmo smo začeli zelo dobro. Hitro smo povedli, nato zabili še v zadnjem napadu prvega polčasa, tako da smo dali oba gola ob pravem času. V drugem polčasu je nasprotnik stopil na plin, ampak igro smo imeli pod nadzorom. Imeli smo še nekaj lepih priložnosti, ki pa jih žal nismo izkoristili. Čestitke fantom, saj je bila to za nas zelo pomembna tekma in potrebne 3 točke. Počitka ne bo veliko, kajti že v nedeljo nas čaka tekma proti NK Svoboda”.

Kot je dejal že trener, se bo selekcija U15 v nedeljo, 15. maja ob 14.00 v Športnem parku Radomlje pomerila z ekipo NK Svoboda.