fbpx

Novice

Le točka proti kraševcem

V pomembnem obračunu v boju za obstanek so se Radomljani srečali z ekipo Sežane, ki sta v prvih treh spomladanskih krogih vpisali po dva remija in zmago. Tokrat sta sta se ob  dokaj previdni igri tekmeca razšla brez zmagovalca. 

Sežanci so bili tisti, ki so v uvodnih 20 minutah pokazali nekaj več želje, vendar posebej nevarni niso bili, še najbolj aktiven je bil Luka Šušnjara z enim nenatančnim strelom. Tudi v 23. minuti je bil Tabor spet pri strelu, vendar poskus z glavo je bil preslab za Emila Velića.

Tudi poskus Esterja Soklerja z glavo ni predstavljal nobenih težav za Jana Koprivca. Ta je uspešno posredoval tudi po poskusu Samsondina Oura v 28. minuti, ko je streljal od daleč po izgubljeni žogi Thadeeja Kalebe.

Prav Francoz pa je bil spet v ospredju v 32. minuti, ko je po odbiti žogo streljal v kazenskem prostoru in tudi zadel, a so sodniki po pregledu posnetka dosodili igranje z roko.

V uvodu drugega dela so bili spet aktivnejši gosti, Sacha Marasović je prvi poizkusil s strelom, a bil premalo natančen. Na drugi strani je v 66. minuti Koprivec moral posredovati po strelu Madžida Šošića, sicer pa prav posebej veliko lepih akcij ekipi nista pokazali. Le v 80. minuti je Marasović poskusil žogo od daleč spraviti čez Velića, ki je šel precej iz svojih vrat, a je precej zgrešil cilj.

V 82. minuti je Sokler, ki je bil na meji prepovedanega položaja, popolnoma neoviran slabo streljal z roba kazenskega prostora, v 92. minuti pa so imeli kraševci na voljo obetaven protinapad, ki pa sta ga Fahd Ndzengue in Žan Bešir zapravila.