fbpx

Novice

KDOR GA NE DA, GA DOBI

Prva liga Telemach 

Nedelja, 12.9.2021; 8.krog

Športni park Domžale

Kalcer Radomlje – Koper 1:4 (0:1)

Strelci: 0:1 Osuji (36.), 1:1 Božić (52.), 1:2 Barišić (62.), 1:3 Barišić (75.), 1:4 Parris (85.).

 

Nedeljsko popoldne je domžalski športni park zaznamovala izjemno zanimiva tekma med domačimi Radomljani in gostujočim Koprom. 

Prvi so na tekmi imeli resno priložnost domačini, ko je po odbiti žogi do strela iz obrata prišel Varga, vednar je bil premalo natančen. 

Sledila je 31. minuta, ko je Nuhanovič po lepem preigravanju po levi strani zadel vratnico. 

A kaj kmalu za tem, je Koper izvedel bliskovit protinapad. Akcijo je začel Barišič, podal do Parrisa, ta pa je našel prostega Osujija, ki je zadel za vodstvo z 0:1. 

Nato pa je sledil začetek drugega polčasa in ponovno upanje za Mlinarje. Po levi strani je veliko prostora osvojil Primc, podal do Šariča, ta je poizkušal s preigravanjem a se je žoga znašla pri Božiču. Marko Božič pa je iz roba kazenskega prostora sprožil eleganten strel in zadel za izenačenje. 

Po zadetku so Radomlje stopile na žogo in bile predvarnejše. Prvo je z zvitim strelom iz strani poskušal Šarič, minuto za tem pa je do strela iz petih metrov prišel Varga, a je vratar Adam strel ubranil. 

V 63. minuti pa je sledilo nepisano nogometno pravilo, “Kdor ga ne da, ga dobi” . Hiter protinpad je ponovno izvedla trojica Parris, Osuji, Barišič. Slednji je žogo tudi spravil za hrbet Marjanoviča in zadel za ponovno vodstvo.

Podobna situacija je sledila še v 76. minuti, ko je kontranapad in zaključek izvedel kar Barišič sam. 

Zadnja kazen, za vse zgrešene strele Radomelj pa je prišla 5 minut pred koncem tekme, ko je zmago zapečatil Parris.

Radomlje 1, Koper 4. 

Radomlje se v naslednjem krogu za nove 3 točke borijo z ekipo Domžal, Koper pa bo gostil ekipo Brava.