fbpx

Novice

DVOJNA ZMAGA ZA ZAČETEK PRVENSTVA

1.MNZ U-15

Sobota, 28.8.2021; 1.krog

Nogometno igrišče Moravče

NK TERMIT MORAVČE : NK RADOMLJE ; 0-5

Komentar: Uroš Terzić

Po sedmih tednih napornega dela v pripravljalnem obdobju in igranju prijateljskih tekem, smo končno dočakali začetek prvenstva. Z ekipo, ki je pretežno sestavljena iz igralcev letnika 2007 in nekaj mlajšimi fanti letnika 2008, smo se odpravili na gostovanje v bližnje Moravče. Na neidealnem igrišču in ob ugodnih vremenskih pogojih se je srečanje pričelo nekoliko nervozno in nepovezano, kar je najverjetneje posledica dolge pavze v MNZ tekmovanjih in uvodne treme večine igralcev. Po nekaj neizkoriščenih priložnostih smo povedli v 20. minuti in do polčasa zadeli še enkrat. Drugi polčas je bil z naše strani bolj odločen, nasprotniku so počasi pohajale moči, tako da smo si priigrali lepo število zaključkov, ki pa jih je spretno reševal vratar nasprotnikov oz. smo bili v številnih situacijah pred golom premalo zbrani in natančni. Kljub temu nam je uspelo zadeti še trikrat, tako da smo tekmo končali zadovoljni.

Vsem igralcem pozitivna ocena za uvod v prvenstvo, s katerim nadaljujemo 11.9.2021, ko v Radomlje prihaja NK Dolomiti Dobrova.

 

3.MNZ U-15

Sobota, 28.8.2021; 1.Krog

Nogometno igrišče Ihan

NK IHAN : NK RADOMLJE ; 3-5

Komentar: Tine Hlede

Veseli smo, da smo vkorakali v prvenstvo z zmago in z dobro igro. Fantje so dobro delali skozi priprave in kljub temu, da je bila to zanje prva prvenstvena tekma na “celo” igrišče, je igra imela rep in glavo.

Predvsem v prvem polčasu so fantje pokazali, da so kvalitetnejši in neke stvari iz treningov super izvajali. V drugem polčasu smo prejeli tri gole in naredili nekaj napak, katere bomo v prihodnosti z treningom in povečano koncentracijo skozi celotno srečanje skušali eliminirati.

Fantom bi rad čestital za zmago, to je začetek, veliko stvari moramo izboljšati, dodelati, ampak smo na pravi poti.